İspanya mültecilere geçit vermedi

Yazık bu insanlara, keşke herkesin aynı koşullarda yaşama hakkı olsa. Kötü kalpli insanların kendi gibi kötü bir duruma getirdiği dünya.
 
Davutoğlu zamanında suçluydu onun geleneğini devam ettiren birisi var isim vermek istemiyorum herkes biliyor zaten.

Açık kapı politikasının mimarı Davutoğlu zaten. Bil bakalım şimdi hangi masada oturuyor Davutoğlu? Ve onun ittifak içine alarak nasıl Suriyeliler geri gönderilecek muhalefet çok merak ediyorum.
 
Artık bir ülkeyi savaş açarak işgal etmiyorlar. Mültecileri kullanarak iç savaş çıkarıp, işgal ediyorlar.

Bu yüzden mültecilerin hepsi benim gözümde böcekten bile daha aşağı bir varlıktır.

İspanya gerekeni yapmış. Hudut namustur. 👍

İspanya sınırını geçmiş mülteci böceklerin sevinci, şunlara bi' bakar mısınız? Bunların kime ne faydası olabilir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Açık kapı politikasının mimarı davutoğlu zaten. Bil bakalım şimdi hangi masada oturuyor davutoğlu? Ve onun ittifak içine alarak nasıl suriyeliler geri gönderilecek muhalefet çok merak ediyorum.

Davutoğlunun şu an nerede olduğu önemli değil. Zamanında akp de iken aldı mültecileri sesiniz çıktı mı? Şu anda Cumhurbaşkanı mülteciler kardeşimiz göndermeyeceğiz diyor sesiniz çıkıyor mu? Boş konuşmaya gerek yok doğruları konuşun az. Davutoğlu kadar cb de suçlu. Hatta zamanında sesini çıkarmayan akpli olsun olmasın herkes suçlu.

Ben onun bu kadar oy kaybetmesine rağmen mülteci konusunda diretmesini davutoğlu'nun imzaladığı o anlaşmaya bağlıyorum yoksa bu kadar oy kaybetmeyi göze alamaz.

İstese gönderir 2 kelimesine bakar. Kaldı ki sadece Suriyeli değil Afganlar ve pakistanlılarda geliyor ve bunlar yeni gelmeye başladı. Bugün askere emir verse sınırları tutun diye kuş uçmaz niye bir şey söylemiyor. Rusya askerlerimizi şehit edince Avrupa sınırını açtı anlaşmayı ihlal edip. Şimdide göndersin surileri hem af geldi hem de savaş bitti.
 
Son düzenleme:
Şu anda Cumhurbaşkanı mülteciler kardeşimiz göndermeyeceğiz diyor sesiniz çıkıyor mu?

Cumhurbaşkanı geçici koruma statüsü ile gelenleri ZORLA göndermiyecez diyor. Yoksa gitmelerine karşı değil. Gitsinler diye oraya evler yapılıyor anlaşmalar yapılıyor. Gitsinler diye operasyon yapılıyor terör bitsin diye uğraşılıyor.

Şimdide göndersin surileri hem af geldi hem de savaş bitti.

Keşke o kadar kolay olsa ve savaş bitmiş olsa.


Not: Konuya gelecek olursak konu yanlış anlatılıyor eksik bilgi gırla. Resmen algı haber yapılmış. Haberin ayrıntılarına baktım. Olay şöyle. Bir ülkeden İspanya tarafına geçmek istiyor 2000 kadar kişi. Bu insanlara ateş açanlar kendi ülkesinin güvenlik güçleri.

Bilmem sınır kapısına hiç gittiniz mi! Önce kendi askerin polisin olur telin diğer tarafında karşı tarafın askerleri olur. Bu insanlar kendi ülkesinin polisi ile çatışıyor ve zorla karşıya geçmek istiyor. Poliste ateş açıyor. 18 kişi bu saldırıda ölüyor 50 kadarda güvenlik görevlisi yaralanmış. Olayın İspanya ile alakası bile yok.
 
İspanya'nin sınırda silahlı değil, sivil muhafızları var.
Buradaki haber çarpitmadan ibaret.
Silahlı müdahaleyi yapan Fas'ın sınır koruma gücü. Onların silahlı müdahalesi yüzünden mülteciler İspanyol muhafızlara taş falan atıp 49 kişiyi yaralıyor.
Moderasyonuna konuyu rapor ettim ama bilginin yanliş olduğunu belirtmeme rağmen reddettiler.
Yani birazcık hit için yalan habere devam etmek saçma.
Konunun silinmesi lazım.
 
İspanya'nin sınırda silahlı değil, sivil muhafızları var.
Buradaki haber çarpitmadan ibaret.
Silahlı müdahaleyi yapan Fas'ın sınır koruma gücü. Onların silahlı müdahalesi yüzünden mülteciler ispanyol muhafızlara taş falan atıp 49 kişiyi yaralıyor.
Moderasyonuna konuyu rapor ettim ama bilginin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen reddettiler.
Yani birazcık hit için yalan habere devam etmek saçma.
Konunun silinmesi lazım.

Çarpıtma yok merilla denen bölge İspanya'nın Kuzey Afrika'daki toprağı. Oradan geçmeye çalışanlara ateş açılmış. Merilla özerk şehir ispanyol başbakanı izin vermese böyle bir şey yapamaz Fas zaten kendi polisine dokundurtmamış ne kadar güzel.
 

Dosya Ekleri

  • melilla.png
    melilla.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 11
Çarpıtma yok merilla denen bölge İspanya'nın Kuzey Afrika'daki toprağı. Oradan geçmeye çalışanlara ateş açılmış. Merilla özerk şehir ispanyol başbakanı izin vermese böyle bir şey yapamaz Fas zaten kendi polisine dokundurtmamış ne kadar güzel.
Bölge doğru da silahlı müdahaleyi yapan Fas polisi.
Kaynak eklemişsin, orada bile yazıyor bunlar.

Yanlış tarafı katil yapmışsın. Az çarpıtma değil bu iş. Bir de adamı, katillere teşekkür etti diyorsun.
 

Geri
Yukarı