İspanyolca nasıl öğrenilir?

507053

Centipat
Katılım
11 Aralık 2021
Mesajlar
633
Çözümler
2
Bu aralar İspanyolca'ya kafayı taktım. Nereden başlamam lazım bilmiyorum. İlk alfabeyi mi öğrenmeliyim yoksa direkt gündelik hayat kelimelerinden mi başlamalıyım? En hızlı nasıl öğrenebilirim? Cevaplarsanız çok mutlu olurum :)
 
Alfabeyi öğrenerek başlayın, Latin alfabe kullanmalarına rağmen telafuzları çok farklıdır. Sonrasında ise klasik yöntemle öğrenebilirsiniz; film izleyerek, konuşarak, kitap okuyarak vs. :D

Spelling+of+Each+Spanish+Letter+and+Pronunciation-.jpg
 
Eğer oyunlarla haşır neşirsen oyunları İspanyolca oynamanı eğer bir arkadaşın varsa ise ona oyunda yazılan şeylerin sana telaffuz etmesini rica edebilirsin :)
 
Alfabeyi öğrenerek başlayın, Latin alfabe kullanmalarına rağmen telafuzları çok farklıdır. Sonrasında ise klasik yöntemle öğrenebilirsiniz; film izleyerek, konuşarak, kitap okuyarak vs. :D

Eki Görüntüle 1746701

Film izlemek başta zor gelebilir hocam. Çok hızlı konuşuluyor. Çok zorlanır. İlk işi alfabeyi öğrenip sonra bir kaynaktan az da olsa temel atıp film izlerse çok daha güzel olur bence.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizceniz var ise kesinlikle öneririm. Açık, kısa ve net bir şekilde sıfırdan başlayarak İspanyolca eğitim veriyor bu linkteki eğitmen. Ayrıca kendi kanalı da var The Language Tutor isimli.
 
Hangi lehçeyi öğrenmek istiyorsun?

Maruz kalma taktiği ile giriş seviyesinde öğrenebilirsin, kullandığın telefon ve uygulamaların dilini değiştirmek ile işe başlayabilirsin.

Bir sözlük edinmek kendine yapabileceğin en büyük iyiliklerden biri olur ve boş vakitlerinde öğrenmek, oyun oynuyor İspanya sunucularını tercih edebilirsin.

Normal düzeyde öğrenmek için kesinlikle eğitim alman gerekir.

Unutma, Şili İspanyolca'sı ve normal İspanyolca arasında farklar var. Meksika'lı birisi ile anlaşmakta çok zorlanabilirsin.

Ben Meksika'lı birisi ile konuşmakta zorlanıyorum, normal İspanyolca bilen birisi benimle konuşmakta zorlanıyor.

Ben Latin Amerika İspanyolca'sı lehçesine sahibim, başka lehçe kullanan birisi ile anlaşmam zor olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı