Beni hiç alakadar etmiyor. Atalarım hatta dedemin dedesi Çanakkale şehitlerinden. Beni yaşadığım coğrafya ilgilendirir. Arap coğrafyası şeyimde bile değil anladın mı ? Ama sen madem çok seviyorsun gönderelim seni Ortadoğu'ya ?
İran mı? Biz mi? Hadi onlarla sınırımız var diyelim, ekonomimiz kaldırmaz. Hadi kaldırdı diyelim, adamlarda 90-400 arası nükleer başlık olduğu tahmin ediliyor, haritadan silerler bizi. Hadi kullanmadılar diyelim, alsak bile onlardan kat kat daha fazla kayıp veririz. Biz de İsrail de askeri sanayisini savunmaya yönelik geliştirmiş ülkeleriz. Demir Kubbe dünyanın en iyi hava savunmalarından sayılıyor.
Arkadaşlar ben yatıyorum. İyi geceler. Arap sevdalıları harici herkesin bayramını ve cumasını kutlarım. Üzerine alınan alınır. Her şey sabaha belli olacak. Bunlar CH89 falan filan hikaye.
Arkadaşlar ben yatıyorum. İyi geceler. Arap sevdalıları harici herkesin bayramını ve cumasını kutlarım. Üzerine alınan alınır. Her şey sabaha belli olacak. Bunlar CH89 falan filan hikaye.
Olay ne Araplar ne de başka bir ırk. Olay insan hakları. Benim düşüncem şu; şimdi buna ses çıkarılmazsa bu olaylar kanıksanacak ve yarın öbür gün Allah korusun başımıza böyle bir olay gelse kimse ses çıkarmayacak.