3. dünya savaşı kapıda diyorlar ama bakalım neler olacak.
Tansiyonun yükseldiği bariz.3. dünya savaşı kapıda diyorlar ama bakalım neler olacak.
Hocam bir o kalmıştı O'da olur yakında hiçbir şey imkansız olmadığını bu İsrail filistin savaşında görmüş olduk siz ne diyorsunuz 3. dünya savaşı çıkar mı sizce?Tansiyonun yükseldiği bariz.
Çin, Tayvan'a girsin tam olur.![]()
Aman hocam sizi ilgilendirmez zaten.Hocam bir o kalmıştı O'da olur yakında hiçbir şey imkansız olmadığını bu İsrail filistin savaşında görmüş olduk siz ne diyorsunuz 3. dünya savaşı çıkar mı sizce?
Savaş senelerdir var ki hocam.Hocam bir o kalmıştı O'da olur yakında hiçbir şey imkansız olmadığını bu İsrail filistin savaşında görmüş olduk siz ne diyorsunuz 3. dünya savaşı çıkar mı sizce?
Uğruna savaşılacak bir şey bırakmadı büyük balıklar, toprak kazanmak için savaşan devletleri görürüz artık.Hocam bir o kalmıştı O'da olur yakında hiçbir şey imkansız olmadığını bu İsrail filistin savaşında görmüş olduk siz ne diyorsunuz 3. dünya savaşı çıkar mı sizce?
Niye savunmuyorsunuz hocam?Filistini savunmuyorum. İsrail gibi aşağılık bir terör devletini hiç savunmuyorum.
Aynı şekil bende hocam tarafsızım.Filistini savunmuyorum. İsrail gibi aşağılık bir terör devletini hiç savunmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.