İsrail, resmen savaş ilan etti!

İnsan insanı öldürüyor bazı cahiller de ona başarılar buna başarılar. Bu kadar cahil, eğitimsiz, hayatı CoD oyunu sanan insanlar yorum yapıyor. yazık ya.

Devletlerin hiçbirine acımam, siviller önemli. Sadece filistin değil bütün Arap dünyasının dümdüz olması lazım. Mescid-i Aksa önemli sadece.
 
Ben ne demişim sen ne demişsin güzel kardeşim benim. Ben demişim ki NATO savaşa gidiyoruz dese ilk taburu TSK gönderecek. Ne alakasını soruyorsan söyleyeyim. İsrail'e en yakın ülke Türkiye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Filistin düşünsün. İsrail bunları dümdüz etse de umrumda değil açıkçası.

Ölen sivillere karşı bahane yine bir nebze kabul edilebilir sonuçta iki tarafın da yaptığı şey ama gideceksin sırf tecavüz ve işkence için kadın ve çocuk kaçıracaksın haydi oradan.
 
Ben ne demişim sen ne demişsin güzel kardeşim benim. Ben demişim ki NATO savaşa gidiyoruz dese ilk taburu TSK gönderecek. Ne alakasını soruyorsan söyleyeyim. İsrail'e en yakın ülke Türkiye.

İran dahil olursa Rusya da araya girer, Rusya girerse ABD de girer. NATO ABD'ye destek vermek zorunda zaten. Her şekilde ucu Türkiye'ye dokunacak. Afrika da deveye kaktüs dikeni batsa Türkiye etkilenir.
 

Bir dayanağımız var da sallıyoruz güzel kardeşim. Sırf din kardeşimiz diye onları destekleyecek değiliz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…