İsrail roketleri ile yıkılan binalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ArslanbalaBörükan, yazımda ne var ki gülüyorsunuz? Bundan sonra iyi olmuş diyeceğim, güleceğim (!). Ne dersiniz? Mutlu oldunuz mu? Kötülüğü destek versem çoğu kişi burada bana destek verir. Bana güldüler çünkü ben farklıyım, onlara gülüyorum çünkü hepsi aynı.

Budizme inananlar bilim, teknoloji üretir.
Baya güzel sıkmışsınız. Dağ tepe Nirvanayı ararlar
Yahudiliğe inananlar bilim, teknoloji üretir.
Baya güzel teknoloji. ABD'den al silahları beleşe. Ama ülkelere gidip deterjan dağıtmayı da unutmazlar.
Allah’a inanmayan Ateistler bilim, teknoloji üretir.
Böyle genelleme yapılacaksa bizde yaparız. Kaç tane ateistin soykırım yaptığından falan bahsedelim isterseniz. Ya da insan dışı davranışlarından. Ama biz genelleme yapmıyoruz. Olayı kendi konjektüründe değerlendiriyoruz.
Ümmetçiliği kökleyin.
Ümmetçilik mi insanlık mı? Burada kimse ölen İsrailli çocukların yedi ceddine sövmedi. Olay İsrail hükümetiyle alakalı. Zaten bazı Yahudiler de İsrail hükümetine tepkili.

Baya güzel sıkmışsınız. Dağ tepe Nirvanayı ararlar

Baya güzel teknoloji. ABD'den al silahları beleşe. Ama ülkelere gidip deterjan dağıtmayı da unutmazlar.
Gemilerini batırmaları ne olacak? İsrail aldıklarının üstüne koyuyor, diğer ülkelere de örnek oluyor.
Hangi ateist soykırım yapmış? En azından ateistler bir kıtabın arkasına sığınmıyor. Bende derim IŞID, El-Kaide. Zorunuza gidiyorsa alıntılamayın. Ben gerçekleri söylüyorum sadece.
Ümmetçilik mi insanlık mı? Burada kimse ölen İsrailli çocukların yedi ceddine sövmedi. Olay İsrail hükümetiyle alakalı. Zaten bazı Yahudiler de İsrail hükümetine tepkili.
Sizler Ümmetçisiniz. Siz Türkçü, Hümanist değilsiniz. Savunduğun toplum senin milletine bin bir türlü ihanet etmiş, bunun sebebi olmaz bedeli olur.

Masum insanların suçu ne? Bunu yazmak suç mu? İnsanız insan. Bazı kişiler gelmiş bir de bana gülüyor. Gülenecek bir şey varsa beraber gülelim. Konu mizah ve eğlence mi? ()

Canı acımaz tabii senin gibi vicdansız insanların. O çocukların masum kadınların suçu ne onlar mı attılar o bombaları? O toprakları ölen evsiz kalan çocuklar mı sattı? Devletin suçunu niye halk çekiyor ya da atalarının suçunu.

Ban yediğim zaman da bunu diyebilecek misin? Hayır.
O zaman gereksiz bir durum için söylemeye gerek yok, kısaca arapseverliğe devam edebilirsiniz.

Süleyman Mabedi ve yeri hakkında bildiklerin neler bilmiyorum, söylemediğin düşünce de ne bilmiyorum.

Tek söylemeye çalıştığım, bu olayların yeni olmadığı, Kudüs'ün tarih boyunca yıkıldığı, şu anki ibadethanelerin orijinal olmadığı ve yerlerinde onlardan da önce, kutsal yapıların olduğu.

Arapseviciliğe gelince, ben devletini ve milletini, tarihini seven bir insanım. Tabii devlet millet sevgisi pek lafla değil, icraat ile olur. Ben senin ne yaptığını bilmiyorum, sen de benim. Çok emin konuşma ya bence.

Genelleme yapmanız yanlış. Kişi inancına göre zeki, cahil, üretken, tembel vb. olmaz. Müslüman bilim insanları da var, ateist bilim insanları da, deist bilim insanları da, budist bilim insanları da. Müslümanlar sadece çocuk üretir demek te bana göre doğru değil. Çocuk üreten dediğimiz kesim Türkiye'de ki Araplar ve Suriyeliler. Ön yargı ya da kalıp yargı dediğimiz şey bu işte. Onun dışında vermeye çalıştığınız mesajın tamamen yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Bunlar şimdi böyle ise çocuklarını düşünemiyorum. Ruhsuz vicdansız psikopat bir nesil geliyor.

Sizler Ümmetçisiniz. Siz Türkçü, Hümanist değilsiniz. Savunduğun toplum senin milletine bin bir türlü ihanet etmiş, bunun sebebi olmaz bedeli olur.
Benim yazdıklarımın arasında gidip orayı fethedelim diye bir yer yok. Zaten Türkiye de olaya karşı bir şey yapmayacak, yapamayacak.
Hangi ateist soykırım yapmış?
Abooo! Baya büyük sorun var burada. Bir bakıp araştıraydın. Stalin veya Lenin'i hiç duymadın mı? Hatta Hitler bile dini, ırkı kullandı. "Kavgam" kitabını okursanız açık bir şekilde dini kullandığını görürsünüz. Ayrıca ne kadar dinsiz olduğunu da.
2 milyon serçeyi öldürüp de 40 milyon insanı açlıktan öldüreni de sayalım mı? Ya da Pol Pot, Enver Hoca gibi tipleri. Bu liste uzar gider.
Gemilerini batırmaları ne olacak? İsrail aldıklarının üstüne koyuyor, diğer ülkelere de örnek oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…