İsrail'e atılan füzeler imha edilirken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamas'ın sivil öldürme konusunda, birkaç saat önce İsrail'de bir yolcu otobüsüne bomba attılar. Yaklaşık 40 kişi ölmüştü sanırım, ölü sayısını hatırlamıyorum.

Hamas'ın sivil öldürme konusunda, birkaç saat önce İsrail'de bir yolcu otobüsüne bomba attılar. Yaklaşık 40 kişi ölmüştü sanırım, ölü sayısını hatırlamıyorum.
O sivillerin asker olduğuna dair bir şeyler duymuştum. Dediğim gibi bir bilgim yok. Hamas eğer asker ve polis olmayan sivil masum insanları öldürüyorsa o zaman Filistin haklı davasında haksız duruma düşer. Tek dileğim haksız duruma düşmemeleri.

"Türk çocuğu, artık Arap çölleri için kanını dökmeyecektir."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kafanızı boşa yormayın.

İnsanlık meselesi ise hadi beyler toplanın gidiyoruz. Buradan yazmak kolay tabii. Kardeşim git o zaman. Kızılay'a gönüllü olarak gir git Filistin'e.

Bir şey derdim ama, demeyeyim hocam. Kesin bilgim olunca söylerim. Hamas'a kesin olarak terör örgütü denmemeli.

Haksız duruma düştüler çoktan. Az önce okudum 3 kişi ölmüş.

İnsanlık meselesi ise hadi beyler toplanın gidiyoruz. Buradan yazmak kolay tabii. Kardeşim git o zaman. Kızılay'a gönüllü olarak gir git Filistin'e.

Yani söylenecek çok şey var ama ben ceza yemekten sıkıldım. Boşuna yorma kendini deveye hendek atlatırsın kitlelere rasyonel düşünceyi öğretemezsin.

@SideWinder Hocam sizce böyle mi?

Şimdi önerme doğru ama bu hipotezi denemek için modern bir füze atmak gerekir. Ancak buna da imkan yok.

Üzerine tartışılır ama burası yeri değil bence, ayı bir konu açılırsa uzun uzun anlatırım. Radar sistemlerini, güdüm sistemlerini, itki sistemlerini, imha sistemlerini, muhimmatları...

İki dakika ayrıldım, sayfalarca mesaj gelmiş... Böyle hararetli konularda mühendislik tartışılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…