İsrail'e atılan füzeler imha edilirken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş haklı. Benim abim profesyonel asker ve şu an Suriye'de görev yapıyor. Suriye'de daha dün şehit vermişken ve kimse konuşmazken şehitleri; Filistin'in konuşması benim içimi yakıyor.

Ben şahsen, abimin bir arap toprağı için gidip savaşmasını istemezdim.

Niye Filistin'in problemi bizim problemimiz olsun zaten bu saatten sonra? Filistin'in kuruluşunu bir kişi bile araştırmadı mı bu ülkede? Okullarda tarih dersinde ne öğretiliyor insanlara?

Ama bu gidişle ''hükümet'' zorla yaptıracak. Önce olan bir olay yüzünden TSK'da karşı çıkacak kimse de kalmadı.

İsrail masum ayağına oynuyor yoksa çoktan bitirmişti

Efektif bir sistem fakat, bütün ülkeyi buna dayatmak saçma olurdu. Sadece güvenlik için kullanılabilir bence ama bir ülke emanet edilemez. Güvenilir değil çünkü, hata payı yüksek.

Kesinlikle bize bile ait olmayan tek bir sistemle yetinmek yerine çeşitlilik iyidir diye düşünüyorum, bir sistemin zayıflığını diğeri kapatabilir. S-400 sistemi çok pahalı bir sistem olduğu için bazı durumlarda bu tür bir sistemi riske etmek ''fiyat/performans'' olmayabilir diye okudum. Yanlışım olabilir, bu konularda uzman değilim.

What? Gerçekten yancısınız, kusura bakmayın. İnsan katleden bir örgüt nasıl terör örgütü olmaz?
Yancı falan değilim. Müslümanların ve Filistin'in izzeti için mücadele eden insanlara terör örgütü demeyeceğim.

Önceki mesajlarımı okuyup gelin lütfen. İsrail halkı hakkında ne dediğimi bilmeden bu kadar önyargı, gereksiz.

İnsanlıkta Müslümanlıkta düşünülseydi Doğu Türkistan'a yardıma gidilirdi.
Elbet oraya da bir gün yardım gidecek.

Filistin savunuculuğu yapıyorum, evet. Kendi ülke bütünlüğü için mücadele ediyorlar.

Efektif bir sistem fakat, bütün ülkeyi buna dayatmak saçma olurdu. Sadece güvenlik için kullanılabilir bence ama bir ülke emanet edilemez. Güvenilir değil çünkü, hata payı yüksek.

Ülke dediğiniz istanbul'dan hallice bir yer. 40 - 50 km etkin yarıçapa sahip bir sistem, sizi birçok baş ağrısından korur.

Hamas'ın attıkları da soba borusundan hallice tabii. Ancsk bir andan birden fazla atılınca etkili oluyor.

Bir şeyler yapıyorlar şu an bizimkiler. Çıkar yakında. Gerçi Mini SİHA'lar ile birlikte akıllı mühimmatlar geliyor artık. Füzeye değil, direkt füzeyi atan sisteme hesabı...

Satarken bana mı sordular?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…