Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 29 Ekim 2023 #1 Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım?
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 29 Ekim 2023 #2 Timuçib dedi: Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Genişletmek için tıkla... Children's Emergency Fund - Save the Children I just donated to Save the Children to transform children's lives and the future we share. Join me. support.savethechildren.org
Timuçib dedi: Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Genişletmek için tıkla... Children's Emergency Fund - Save the Children I just donated to Save the Children to transform children's lives and the future we share. Join me. support.savethechildren.org
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Cocacola al.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Ekim 2023 #5 Coca-Cola içebilirsiniz.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 29 Ekim 2023 #6 Adamlar trilyon dolarlarla oynuyorlar zaten.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #7 Umarım konu ironidir israilciler bile israile bağış yapmıyor.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #8 Timuçib dedi: Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Genişletmek için tıkla... İsrail'e yapıcağına kızılhaça yap: International Red Cross Red Crescent
Timuçib dedi: Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Genişletmek için tıkla... İsrail'e yapıcağına kızılhaça yap: International Red Cross Red Crescent
Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Ekim 2023 #9 Timuçib dedi: Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Genişletmek için tıkla... Taraf tutmuyorum. Gerçekten neden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorsunuz? Arkasında ABD olan İsrail ufacık haması yenmesi bu kadar zor olmasa gerek.
Timuçib dedi: Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım? Genişletmek için tıkla... Taraf tutmuyorum. Gerçekten neden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorsunuz? Arkasında ABD olan İsrail ufacık haması yenmesi bu kadar zor olmasa gerek.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 29 Ekim 2023 #10 Troll konu resmen. Clickbait nasıl yapılır? Oynat bakalım: