İsrail'e nasıl bağış yaparım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir şey demedim ki, sırf karşıt fikir diye kimseye böyle ithamlar sarf etme hakkın bulunmuyor, bu hakkı nereden buluyorsun?

Hayır milyar dolarlar bağışlamayacağım 500TL - 1000TL arası bir miktar göndereceğim. Komik bulduğunuz nedir pek anlamadım sadece İsrail'e bağış yapacağım bunu istiyorum herhangi bir şeyi destekleyebilirim bunda sizi ilgilendiren pek bir şey yok ister yardım edersiniz ister konuyu görmezden gelirsiniz. Instagram'da kullanmıyorum açıkçası ve bir forum sitesinde ilgi çeksem ne işime yarayacak? Neyse yardım eden arkadaşlar için teşekkür ederim ilk birkaç arkadaş cevapladı zaten ben bağışımı yapmaya gidiyorum konu kapanabilir ☺️

Çok komiksin kanka o kadar güldüm ki artık beni sosyalin sahibi yaptılar senin gibiler bu ülkede olmamalı.

Hayır milyar dolarlar bağışlamayacağım 500TL - 1000TL arası bir miktar göndereceğim. Komik bulduğunuz nedir pek anlamadım sadece İsrail'e bağış yapacağım bunu istiyorum herhangi bir şeyi destekleyebilirim bunda sizi ilgilendiren pek bir şey yok ister yardım edersiniz ister konuyu görmezden gelirsiniz. Instagram'da kullanmıyorum açıkçası ve bir forum sitesinde ilgi çeksem ne işime yarayacak? Neyse yardım eden arkadaşlar için teşekkür ederim ilk birkaç arkadaş cevapladı zaten ben bağışımı yapmaya gidiyorum konu kapanabilir ☺️

Adamlar senin 20 dolarını ne yapacak hahahhahaha.

Vay be çocuk f*listine bağış yapacağını belirtseydi ne övgüler geliyordu, sırf karşıt fikir diye çocuğu Atatürk düşmanı ilan ettiler kola al diye dalga geçtiler xd.
Busunuz işte siz.
Karşıt fikir değil. İsrailin masum insanları öldürdüğü gerçeği dünya üzerindeki bütün fikirler için ortak bir paydadır. Bu paydada buluşmayan tek fikir siyonizimdir. Anneniz Yahudi değilse veya Yahudi bir yatırımcı tarafından fonlanmıyorsanız bunların bayrağını sallamanın da mantıklı hiç bir yanı yoktur.

Savaşın iyisi kötüsü olmaz, taraf tutmak zorunda değilsiniz. Her iki tarafta da suçsuz insanlar ölüyor. Oradan buradan gördüğünüz editlerle taraf tutmayın hoş değil.

Hayır ben Müslüman'ım. Orada Müslüman kardeşlerim sionistler tarafından katlediliyor onların canı yandıkça bizim de yanıyor. 2 taraftada suçsuz insan ölüyor diye bir şey yok. İsrail bile isteye her yeri her sivili bombalıyor. Sana 1000 tane ölmüş kafası kolu kopmuş bebek fotoğrafı atarım. Bana 3 tane bile isteye öldürülmüş israilli fotoğrafı atamazsın. Taraf tutmuyorsanız yorumda yapmayın. Bütün dünya İsrail'in zulmünü kabul etmiş. Sizler ise ya 2 tarafta aynı bilmem ne. Bir filistinlinin neler yaşadığını bilmeden konuşmayın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı