İsrail'e nasıl bağış yaparım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni tebrik ediyorum, çok komiksin. Cem Yılmaz kadar oldun. Bebekler, çocuklar ölerken sen burada şaka yapıyorsun. Şaka yapıyorsan hiç komik değil, şaka yapmıyorsan çok komik.

Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım?
Ayrıca diğer arkadaşımın dediği gibi yapacağın bağış onlara sakız bile aldırtmayacaktır emin ol.

İki tarafın haklı olmaması İsrail'in işlediği savaş suçlarını, yaptığı vahşeti suçsuz mu yapıyor?

Yahudiler bile ateşkes naraları atarken katil terör devletine, binlerce masum çocuğu katleden mağrur devlet İsrail'e bağış yapma düşünesi akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Moderasyon cezamı kesebilir.
Kaldı ki İsrail'i fonlayan Yahudi bankerlerin, bankaların, ismini top 100 listelerinde göremeyeceğin gayrıresmi şirketlerin, köklü tüccar ailelerin sahip olduğu paranın %1 kadarına şahit olsan şaşkınlıktan bağırsakların çözülecek burada kafa ütülüyorsun.

Küçücük çocukları katledenleri destekleyecek kadar acımasız olmanız çok üzücü. Moderatörler bu konuya nasıl izin veriyor?

Belki milyar dolarlar bağışlayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…