İsrail'e nasıl bağış yaparım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okyanusa tükürüp hacmini artırmak seninki.

Atatürk'ün iki sözü var şöyle;
En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır.
Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir; yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir.

Hayır milyar dolarlar bağışlamayacağım 500TL - 1000TL arası bir miktar göndereceğim. Komik bulduğunuz nedir pek anlamadım sadece İsraile bağış yapacağım bunu istiyorum herhangi birşeyi destekleyebilirim bunda sizi ilgilendiren pek birşey yok ister yardım edersiniz ister konuyu görmezden gelirsiniz. İnstagramda kullanmıyorum açıkcası ve bir forum sitesinde ilgi çeksem ne işime yarayacak? Neyse yardım eden arkadaşlar için teşekkür ederim ilk birkaç arkadaş cevapladı zaten ben bağışımı yapmaya gidiyorum konu kapanabilir

Kredi kartı üzerinden İsrail ordusuna bağış yapmak istiyorum. Fakat bununla ilgili aratma yaptığımda herhangi bir sonuç alamadım. Nasıl bağış yaparım?

IBAN atıyorum ona atarak bağış yapabilirsin TR05000039374920 halkbankası olursa iyi olur. Allah kabul etsin iyi yerlere gidecek para.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…