İsrailin Filistin'e zulmü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

justreo

Decapat
Katılım
15 Haziran 2018
Mesajlar
388
Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Sizce neler yapabiliriz dua etmek dışında ?
 
Osmanliyi satip, Ingilizlerle birlik olup askerlerimizi katleden kisilerden bahsediyorsun galiba? Sadece orada ki kucuk melek cocuklara cok uzuluyorum. Onun haricinde umrumda degiller. Hic bir Arap umrumda degil. Onlarin yuzunden koskoca Osmanli devletimizi kaybettik. Dunyada hic bir millet yok bunlardan baska kendi kendilerini yok eden. Neyse onlar devam etsin hacilarin hocalarin pesinde kosmaya gunah desinler bilimsel arastirma yapmaya. Sonra da bagirsinlar Israil bize saldiriyor biz masumuz diye...
 
Zamanında kendi topraklarını para karşılığı satarak bunlara kendileri sebep oldular biraz da. Bu saatten sonra da hak iddia edemezler.
Arapların bu konuda hataları olmuştur fakat şuan hergün insanlar haksız yere öldürülürken bu kadar soğukkanlılık sizce normal mi? Şuan öldürülen insanlar mı topraklarını satanlar ?
 
Bu dakika itibariyle çözüm yok, tren kaçı bile.
Tüm müslüman ülkelere aynı şeyi yapmaya çalışacaklar. Türkiye'yi zaten hiçbir zaman rahat bırakmadılar, sadece Filistin kadar rahat zulüm edemiyorlar. Bugün Yahudi Yasalarını kabul ettiler ve yavaştan tüm Müslüman ülkelerin sonunu getirmeye çalışacaklar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı