İsrailin Filistin'e zulmü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oradaki insanların dedeleri toprakları kendileri satmışlar. Filistinliler artık orada bir hak sahibi değil ama insan öldürmek her ne olursa olsun yanlış tabiki.
Filistin tamamını mı sattı yani topraklarının bu mudur? Satmış olsaydı İsrail 2018 yılına bırakır mıydı bu zulümleri ?

Zebur ve Tevrat'ta İslamiyet yazar aslında fakat Hz. İsa geldikten sonra bunları daha da reddettiler. Sonuç olarak Yahudilere olan kin ve nefret İslamiyet'e döndü. Bizim elimizden gelen bir şey yok bu konu hakkında. Az çok arapları tanırsanız umrunuzda olmazlar, merak etmeyin o konuda.
David Ben-Gurion:
"Filistin'in bugünkü haritası, İNGİLİZ MANDA YÖNETİMİ tarafından çizilmiştir. Yahudi halkının yerine getirmesi gereken, Nil'den Fırat'a kadar başka bir harita vardır.

Vatanını satan müslümanlar bu duruma düşüyor işte. O halk şu an uzlaşı yoluna gitmek zorundadır. Silahlı mücadeleyi kendileri seçiyor devamlı. İsrail kendi halkı konusunda çok katıdır. Birini öldürürseniz karşılığını saniyesinde verir. Yutup arkasını dönmez. Uzlaşı yoluna erişmedikleri sürece oradaki zavallı çocuklar bu bedeli ödeyecek sadece.
2018 yılına bırakmadılar bu olayları. Ezelden beridir bir didişme var. Hatta bir dönem İsrail kaybediyordu Mısırlılar yüzünden. Fakat yine bir arap diğer bir arapa ihanet etti ve bu işten İsrail kazançlı çıktı.

Bak güzel kardeşim o topraklarda benim çiftçi, genç Mehmet'in, o bölge halkının düşman ile anlaşma yapmasından dolayı şehit oldu, bana burada istediğim açıklamayı yap ama umurumda değil, kurtuluş yakın iken halkın askerler ile direniş sağlayıp düşmanı yenmek var iken düşman ile anlaşma yapıp satıcı pozisyonu geçenlere adalet böyle özgürlük sağlar, bana acımayana acımam, kıçı kırık 2 Arab'ın yaptığı bu hata onların kendi geleceğini berbat etmeye yeterli olmuştur. Kendini üstün ırk sanan Arab'lara acımıyorum. Bu kadar basit, din modern dünyada sadece bireysellik ifade eder, din zenginlere petrol fakirlere ibadet satar, gidip Kabe'nin dibine otel dikip bunu Kabe manzaralı diye satarsan dini ticaret haline getirirsen kusura bakma iyi düşünceler çoktan öldü.
Açıklama yapmıyorum o zaman teşekkürler görüşünüz için.

Filistin tamamını mı sattı yani topraklarının bu mudur? Satmış olsaydı İsrail 2018 yılına bırakır mıydı bu zulümleri ?
Araplar bizi kaç kez sırtımızdan bıçaklamış ama hala onları savunuyorsunuz ama hiç Doğu Türkistan'daki kandaşlarımızı görmüyorsunuz, tepki göstermiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın siz beni anlamadınız. Ben Filistin'in toprak satmasını bizi satmasını savunmuyorum. Şuan halk geçmişteki atalarının hatalarını çekiyorlar. Ayrıca Filistin Müslüman bir ülkedir, İsrail tüm Müslüman ülkelere uyguladıkları yaptırımları Türkiye'ye de uygulamaya çalışacaktır.
Bize uyulayamaz hic bir zaman oyle bir gucleri yok. Yetmez de. 1 milyon piyade salariz onlara bir daha iflah olmazlar. Israile girersek oraya atom bombasi atamazlar. Ayrica daha gecen senelerde Cumhurbaskanimiz Israil ve Turkiyenin birbirine ihtiyaci vardir demisti. Kisacasi bizim ordumuzu 3-5 capulcu Arapla karistirmayin.

Vatanını satan müslümanlar bu duruma düşüyor işte. O halk şu an uzlaşı yoluna gitmek zorundadır. Silahlı mücadeleyi kendileri seçiyor devamlı. İsrail kendi halkı konusunda çok katıdır. Birini öldürürseniz karşılığını saniyesinde verir. Yutup arkasını dönmez. Uzlaşı yoluna erişmedikleri sürece oradaki zavallı çocuklar bu bedeli ödeyecek sadece.
2018 yılına bırakmadılar bu olayları. Ezelden beridir bir didişme var. Hatta bir dönem İsrail kaybediyordu Mısırlılar yüzünden. Fakat yine bir arap diğer bir arapa ihanet etti ve bu işten İsrail kazançlı çıktı.
Durduk yere sürekli baskın yapıp hemşireleri bile öldüren İsrail ile ne anlaşması yapacaksınız? Bu ne ezber bir yorumdur! İsrail ne zaman antlaşmaları kabul etmiştir? Başkonsolosluğun açıldığı gün yüzlerce şehit binlerce yaralı vardı. Neyin adaletidir bu?
Araplar bizi kaç kez sırtımızdan bıçaklamış ama hala onları savunuyorsunuz ama hiç Doğu Türkistan'daki kandaşlarımızı görmüyorsunuz, tepki göstermiyorsunuz.
İftira atmayınız. Arapları değil, Müslümanlığı savunuyorum. Doğu Türkistan'daki kardeşlerimize tepki göstermediğimle ilgili bir kanıt gösterin, forumu terkediyorum. Aksi takdirde iftira atmayı kesiniz. Hayatımız forumdan ibaret değildir. Ne davasına uğraştığımızı bilemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize uyulayamaz hic bir zaman oyle bir gucleri yok. Yetmez de. 1 milyon piyade salariz onlara bir daha iflah olmazlar. Israile girersek oraya atom bombasi atamazlar. Ayrica daha gecen senelerde Cumhurbaskanimiz Israil ve Turkiyenin birbirine ihtiyaci vardir demisti. Kisacasi bizim ordumuzu 3-5 capulcu Arapla karistirmayin.
Büyük hükümetsen halkının bir önemi yoktur. Yanlış düşünüyorsun, öyle bir patlatır ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı