justreo
Decapat
Müslümanların üst düzey şekilde ilerde oldukları ilimleri zaman geçtikçe batıya ve diğer kısımlara kaybetmesi yüzünden olmuştur bunlar. Batı bizim ilmimizi aldı,geliştirdi,kendileri dahi kabul eder. Amerika'nın bulunmasında dahi Müslümanların payı çok büyüktür. Şimdi ilimleri ve zulümleri ile hükmediyorlar.Komple alın ülkeyi demediler tabii kiAma sattılar. Hatta İsrail kurulmadan önce toplam toprağın %6'sı İsraillilere aitmiş. Sonradan işte bir kere yerleşince kutsal topraklar buralar deyip resti çektiler hepsini alacağız dediler. Araplar karşı çıktı ilk başta, Sovyetler'in de yardımıyla savaş açtılar ama Araplar o kadar beceremedi ki savaşmayı, Mısır Hava Kuvvetleri'nin haberi bile olmamış savaş açıldığından. Şimdi de ta bizim Adana ve çevresine kadar almak istiyorlar.
Bana bir kaynak verirseniz ben şöyle iyice bir inceleyip dönebilirim. Yine de demeliyim, satılmış toprağın davası yapılmamalıdır. İşgal de desteklenecek bir hareket değildir. Şu anda satılma durumundan bihaber bulunduğumdan ötürü bu cümleleri söylüyorum. Ancak bu savaşa hadi askerler gidiyoruz diye dalınmamalı. Yaptığımız protesto da pek bir işe yaramaz. Şu anki bilgime göre, neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Buyrun. Konudan konuya atlamayınız. Kimse askerler gitsin demiyor.Komple alın ülkeyi demediler tabii kiAma sattılar. Hatta İsrail kurulmadan önce toplam toprağın %6'sı İsraillilere aitmiş. Sonradan işte bir kere yerleşince kutsal topraklar buralar deyip resti çektiler hepsini alacağız dediler. Araplar karşı çıktı ilk başta, Sovyetler'in de yardımıyla savaş açtılar ama Araplar o kadar beceremedi ki savaşmayı, Mısır Hava Kuvvetleri'nin haberi bile olmamış savaş açıldığından. Şimdi de ta bizim Adana ve çevresine kadar almak istiyorlar.