Israr ederek ucuza internet getirmek mümkün mü?

Lethium6161

Hectopat
Arkadaşlar, birçok konuda "ısrar et, taahhütten sonra ayrılacağım gibi bahaneler kullanarak internetini ucuza getirebilirsin" diyorlar. Ben de 16Mbps kullanıyorum, 50Mbps'lik pakete yükselteceğim. Türk Telekom'da pakete 150TL istiyor. Acaba ısrar etsem paket ucuzlayabilir mi? Müşteri hizmetlerini mi arayayım, yoksa bayiye mi gideyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, birçok konuda "ısrar et, taahhütten sonra ayrılacağım gibi bahaneler kullanarak internetini ucuza getirebilirsin" diyorlar. Ben de 16Mbps kullanıyorum, 50Mbps'lik pakete yükselteceğim. Türk Telekom'da pakete 150TL istiyor. Acaba ısrar etsem paket ucuzlayabilir mi? Müşteri hizmetlerini mi arayayım, yoksa bayiye mi gideyim?
Yapmazlar diye düşünüyorum sonuçta kurumsal bir yer ve bir şeyin ücretini değiştiremezler.

Hocam, bizim tanıdık "bırakacam ben, çok yavaş ve çok pahalı" dedi ve ısrar etti, adama 120 TL paketi 99.99 yaptılar üstüne paketi yükselttiler. Ben de deneyeceğim bitsin sözleşme. Ama işe yaramaz gibi geliyor.

hiçbir firma elindeki müşterisinin değerini bilmiyor. Sürekli yeni gelenlere avantajlı paket veriyorlar. Ben yarım saat derdimi anlatmaya çalıştım müşteri temsilcisine. Diyorum ki bana da avantajlı paket verin 10 yıllık müşterinizim. Sadece yani gelenlere veriyoruz diyorlar. İllaki başka sağlayıcıya mı geçelim.

Çok kişi bu yöntemi kullandığından artık firmalar daha temkinli çalışıyorlar. Yerinizde olsam kimseye laf dökmem. Varsa 50 Mbps altyapın git TurkNet'e başvur.

Hocam 5 ay var taahhüdün bitmesine. Cayma bedeli 500TL çıktığından dolayı hala Türk Telekom kullanmak zorundayız. Bende paketi yükseltme kararı aldım taahhüt bitene kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı