Yağız Erhan Tan
Hectopat
Merhabalar, evim kentsel dönüşüm kapsamında baştan yapıldı. Eskiden VDSL bağlantım bulunmaktaydı sorunsuz bir şekilde. Yeni bina yapılınca internet altyapısı olmadığı için TurkNet ile görüştüm ve bana herhangi bir şey yapamayacaklarını ilettiler ben de mecburen fiyatlarından dolayı paçayı zor kurtardığım Türk Telekom'a geri döndüm 
Tahmin edildiği gibi bana altyapımın olmadığını ama sözleşme yaptığım için çalışmalara başladıklarını söylediler 1 aydan fazla süre geçti. Müşteri hizmetlerini aradığımda beni birimden birime aktarıp en sonunda "Belli olmaz efendim, 3 gün de sürebilir 4 ay da" diye bir cevap aldım. Sorum şudur ki işleri hızlandırmak için yapabileceğim, başvurabileceğim bir kurum, kişi var mıdır?
Tahmin edildiği gibi bana altyapımın olmadığını ama sözleşme yaptığım için çalışmalara başladıklarını söylediler 1 aydan fazla süre geçti. Müşteri hizmetlerini aradığımda beni birimden birime aktarıp en sonunda "Belli olmaz efendim, 3 gün de sürebilir 4 ay da" diye bir cevap aldım. Sorum şudur ki işleri hızlandırmak için yapabileceğim, başvurabileceğim bir kurum, kişi var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: