ISS değişimi sonrası hız düşüklüğü problemi

ubasar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming GT502 V2, Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz, Asus TUF Gaming B650M-Plus WIFI, ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4090 OC 24GB, Corsair Vengeance 32GB 6000MHz DDR5 CL36, Kingston FURY Renegade PCle 4.0 NVMe M.2 2280 2TB, Asus ROG Strix 850W 80+ Gold Auro Edition PCle Gen 5.0, Asus TUF Gaming LC II 360,
TürkNet'i iptal ettirmeden önce altyapım 79Mbps destekli VDSL2 idi. Önceki konularımda paylaşmıştım. İptal ettiler sonunda TürkNet'i ama altyapıma ne yaptılar bilmiyorum. Artık her yerde 16Mbps ADSL gözüküyor. Vodafone en fazla 50 verebiliriz demişti. Artık baktığımda 8'e dönüşmüş. Allah'tan başvuru yaptığımda 2 dakika içerisinde dönüyorlar onlara durumu anlatacağım. Fikri olan varsa yazabilir mi?

TürkNet'te bana zorla 16Mbps aldırmaya çalışıyor, bende VDSL2 var 75Mbps paket alabiliyorum. Yan komşumda bile gözüküyor diyorum bana hala o kadar hız veremeyiz diyorlar.)

Sakın TürkNet almayın bence, önceden aldığımda da böyle sorunlar yaşamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı