ISS değişiminde verilen modem iade mi edilir?

ramazanakali

Decapat
Daha fazla  
İnternet bağlatırken TurkNet tarafıma modem verdi. Şimdi ISS değişikliği yaparak Comnet'e geçiyorum. Abonelik için ISS değişikliği işlemlerini başlattım arkadaşlar. Eski modem bende mi kalır acaba yoksa TurkNet'e vermeli miyim? İnterneti iptal etme işlemlerinde modemi vermem gerekiyor onu biliyorum ama operatör değişiklik işlemlerinde modemi iade etmem gerekiyor mu bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Comnet'e geçiş yapınca modem getirip kuran kimse gelmediyse iade etmene gerek yok. Çünkü mecbur elindekileri kullanacaksın.

Ben TTNET'ten fiberden Comnet'e gectim ozellikle sordum modemleri TTNET'e iade etmem gerekir mi diye hayir onlari kullanacaksiniz dediler

Fiberde modem zorunlu TT tarafından kiralanır ve faturaya yansır TurkNet kiralamışsa faturaya ücretini ödemek zorunda kalabilir.

Teşekkür ederim. Memnun musunuz Comnet'ten peki?
Memnunum acikcasi ttnet ile bi farkini goremedim tek seferde odeyip bir sene kafa rahatligi guzel bisey vadedilen hizi da verebiliyor 200/30
Gececeksiniz referans kodu kullanin size fazladan bir ay ekler.
Mh ile gorustugunuzee modem isini de sorarsiniz

Memnunum açıkçası TTNET ile bir farkini goremedim tek seferde odeyip bir sene kafa rahatligi guzel bir şey vadedilen hizi da verebiliyor 200/30
Gececeksiniz referans kodu kullanin size fazladan bir ay ekler.
Mh ile gorustugunuzee modem isini de sorarsiniz.

Teşekkür ederim referans kodu kullanarak geçiş sağladım 100/15seçimini yaptım altyapım bu kadarını destekliyor. İnşaallah memnun kalırım.

Dün yazamadım. Çoktan geçmişsiniz sanırım ama bilginiz olsun diye yazayım. Comnet pişmanlıktır:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı