Yükseltme yaparken ilk ekran kartı mı alınmalı yoksa işlemci mi?

Kaan391221

Decapat
Daha fazla  
Birkaç ay sonra yükseltme yapmayı düşünüyorum ilk ekran kartımı alayım yoksa işlemcimi alayım? Sadece bir tanesini alabilirim ikisini aynı anda alamam.

Ne tür işler yapıyorsunuz? Hangi programları kullanıyorsunuz veya hangi oyunları oynuyorsunuz. İşlemcin ve ekran kartın gayet iyi işlemci gerektiren işler yapıyorsanız işlemcinizi yükseltin grafiksel işler yapıyorsanız ekran kartınızı yükseltmelisiniz.

Ekran kartı al direkt.Hali hazırda 7500f ile 9070xt kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor 2kda. Yılbaşı ve yeni absürt zamlar da geliyor elini çabuk tut yılbaşını bekleme

Ekran kartı al direkt.Hali hazırda 7500f ile 9070xt kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor 2kda. Yılbaşı ve yeni absürt zamlar da geliyor elini çabuk tut yılbaşını bekleme
işlemci daha iyi olmazmı sence işlemci 15k diyelim amd ryzen 7 7800x3d 30-40 fps daha yüksek alabilirim oyunlarda hem fiyat olarak alacağım ekran kartından 2 kat daha ucuz
Ne tür işler yapıyorsunuz? Hangi programları kullanıyorsunuz veya hangi oyunları oynuyorsunuz. İşlemcin ve ekran kartın gayet iyi işlemci gerektiren işler yapıyorsanız işlemcinizi yükseltin grafiksel işler yapıyorsanız ekran kartınızı yükseltmelisiniz.
çoğu zaman oyun oynuyorum ama işlemciyi mesela amd ryzen 7 7800x3d alsam 40-35 arası fps değişcek ekran kartına göre daha fiyat performans değilmi

alacağım işlemci 15k
ekran kartı 30k civarı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı