L laminalodal Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Modemi ve ISS'yi degistirdim şu an arama gecmisine ulasmanin bir yolu var midir?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.032 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Hat sahibi eski ISS'ye dilekçe ile başvurursa alabilir muhtemelen. Artı 0 Eksi
KS KS L laminalodal Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 Teşekkürler peki bunu yapmazsak yeni ISS'yi arayinca veremezler değil mi? bybakir42 dedi: Hat sahibi eski ISS'ye dilekçe ile başvurursa alabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki bunu yapmazsak su anki ISS'yi arayip ogrenemez miyiz? Artı 0 Eksi
Teşekkürler peki bunu yapmazsak yeni ISS'yi arayinca veremezler değil mi? bybakir42 dedi: Hat sahibi eski ISS'ye dilekçe ile başvurursa alabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki bunu yapmazsak su anki ISS'yi arayip ogrenemez miyiz?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.032 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #4 Yeni ISS eskisinin verilerine ulaşamaz teknik olarak, hangi firmadan girildiyse o firmadan öğrenilebilir. Artı 0 Eksi
Yeni ISS eskisinin verilerine ulaşamaz teknik olarak, hangi firmadan girildiyse o firmadan öğrenilebilir.
KS KS L laminalodal Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 bybakir42 dedi: Yeni ISS eskisinin verilerine ulaşamaz teknik olarak, hangi firmadan girildiyse o firmadan öğrenilebilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ailem ulaşamasin diye ISS'yi degistirmistim icim rahatladi. Artı 0 Eksi
bybakir42 dedi: Yeni ISS eskisinin verilerine ulaşamaz teknik olarak, hangi firmadan girildiyse o firmadan öğrenilebilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ailem ulaşamasin diye ISS'yi degistirmistim icim rahatladi.