Çözüldü ISS değiştirince değişen alt yapı değerleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Selamlar. Daha önceden ISS olarak NetSpeed kullanıyordum. Bu gün itibari ile Millenicom kullanmaya başladım. Bu değerlerin sabit kalması gerekmez mi? Benim santrale olan uzaklığım aynı, bina içi tesisatım aynı, daire içi tesisatım aynı. Değişen hiçbir şey yokken neden değerler değişti?

NetSpeed;

Millenicom;

Çözüm
SNR Margin ile Hız ters orantılıdır, 8 Mbps hız artısı kazanıp 4 SNR Margin kaybetmişsiniz. Değerleriniz çok normal. Millenicom da size 79 Mbps verse aynı SNR Margin değerine sahip olacaksınız.
Sanırım şu anda kağıt üzerinde değerlerim daha kötü değil mi?

100 Mbps'dan yüksek hız veremeyecekleri için 119 Mbps'dan 114 Mbps'a düşmesinin pek de önemi yok bence. Ayrıca hattınız sağlıklı, neden 100 Mbps hız almıyorsunuz, durumu Millenicom ile görüştünüz mü?

Daha bu gün aktivasyon yapıldı. Birkaç gün içerisinde görüşeceğim.
SNR Margin ile Hız ters orantılıdır, 8 Mbps hız artısı kazanıp 4 SNR Margin kaybetmişsiniz. Değerleriniz çok normal. Millenicom da size 79 Mbps verse aynı SNR Margin değerine sahip olacaksınız.
Hızım biraz daha artarsa SNR Margin değerim biraz daha mı düşecek yani?

Az önce aradım. Kendilerinde alt yapımın 79 desteklediği gözüküyormuş. Sistem daha fazla vermelerine müsade etmiyormuş.

Az önce aradım. Kendilerinde alt yapımın 79 desteklediği gözüküyormuş. Sistem daha fazla vermelerine müsaade etmiyormuş.

Şu an 88 veriyorlar nasıl müsaade etmiyormuş. Bir kaç kere arayın, bilgili bir temsilciyle konuşana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…