Çözüldü ISS değiştirince değişen alt yapı değerleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Selamlar. Daha önceden ISS olarak NetSpeed kullanıyordum. Bu gün itibari ile Millenicom kullanmaya başladım. Bu değerlerin sabit kalması gerekmez mi? Benim santrale olan uzaklığım aynı, bina içi tesisatım aynı, daire içi tesisatım aynı. Değişen hiçbir şey yokken neden değerler değişti?

NetSpeed;

netspeed.PNG

Millenicom;

millenicom.PNG

Çözüm
SNR Margin ile Hız ters orantılıdır, 8 Mbps hız artısı kazanıp 4 SNR Margin kaybetmişsiniz. Değerleriniz çok normal. Millenicom da size 79 Mbps verse aynı SNR Margin değerine sahip olacaksınız.
Güncelleme;
Pandemi sonrası artan upload değeri ile birlikte bölgemde bu ay çok fazla çalışma oldu ve kesinti yaşadım. Bugün itibarıyla yapılan bir çalışma esnasında upload değerimin 5 Mbps download değerimin ise 99 Mbps olduğunu gördüm. Sabit olarak 12 Mbps hızda indirebiliyorum.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz hocam?

Hocam ping değerleriniz nasıl ve packing loss vb nasıl? Bir de rica etsem hangi ilçede yaşıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Ben de Ankara'da yaşıyorum.

Detaylı test sonucu çıkarabilen bir site veya uygulama biliyorsanız yapıp ekran görüntünü vereyim hocam, Ankara'da yaşamıyorum Karabük/Merkez'de yaşıyorum.

Detaylı test sonucu çıkarabilen bir site veya uygulama biliyorsanız yapıp ekran görüntünü vereyim hocam, Ankara'da yaşamıyorum Karabük/Merkez'de yaşıyorum.
Hocam valla hiç zahmet etmeyin ya ama eğer siz de merak ettiyseniz aşağıda verdiğim siteden öğrenebilirsiniz. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Hocam valla hiç zahmet etmeyin ya ama eğer siz de merak ettiyseniz aşağıda verdiğim siteden öğrenebilirsiniz. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim hocam, farklı siteden de down/up değerlerim
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı