ISS Ekipleri internet sorunumuzu çözemiyor

Enesanna

Decapat
Kahramanmaraş'tan başka şehre taşındık. İnternetimiz TurkNet'in sitesinde, ADSL olarak gözüküyor. Ama gelen ekipler birisi VDSL diyor. Birisi aşağı ankastre mi öyle bir şey onda sorun diyor. Birisi yukarıda sorun diyor 2 haftadır bir çözemediler. TurkNet bayisine gittik modem çalışıyor mu diye, sizin altyapı ADSL TurkNet kullanıyorsunuz. Bu modem (üzerinde TTNET yazıyor) çalıştırmaz ki dedi. Ne yapacağımızı hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Birincisi TurkNet'in herhangi bir bayisi yok, dediğiniz yer muhtemelen anlaşmalı fatura ödeme noktası vs. tarzında bir yerdir. İkincisi ben yıllarca üstünde TTNET yazan modemle TurkNet'ten hizmet aldım. Son olarak adresinizde VDSL olup boş port olmadığı için ADSL gözüküyor olabilir. Altyapınızı buradan sorgulayıp ss atabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz:

Birincisi TurkNet'in herhangi bir bayisi yok, dediğiniz yer muhtemelen anlaşmalı fatura ödeme noktası vs. tarzında bir yerdir. İkincisi ben yıllarca üstünde TTNET yazan modemle TurkNet'ten hizmet aldım. Son olarak adresinizde VDSL olup boş port olmadığı için ADSL gözüküyor olabilir. Altyapınızı buradan sorgulayıp ss atabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz:
TürkNet bayisi değil kusura bakmayın TTNET yazacaktım

Şöyle bir şey geldi karşıma.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-19-21-11-43-600-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-19-21-11-43-600-edit_com.android.chrome.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı