ISS önerisi

enesqo

Decapat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İzmir'de ikamet ediyorum, R6 CS:GO gibi Online oyunlar oynuyorum. Binada Kablonet fiber altyapısı var. Düşük ve dalgalanmayan ping değeri için hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?
 
Kablonet genelde iyidir. Bende kullanıyorum 3 yıldır. Türk Telekom bazen kesilebiliyor. Hatta ben TT kullanırken bir gün 2 saate yakın kesildiği olmuştu. Biraz da altyapı kalitesine bağlı bir durum.
 
İzmir'de ikamet ediyorum, R6 CS:GO gibi Online oyunlar oynuyorum. Binada Kablonet fiber altyapısı var. Düşük ve dalgalanmayan ping değeri için hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?
Ben hep Kablonet'e karşıydım. Koaksiyel kabloyla hizmet alınmasını hiçbir zaman doğru bulmadım. Eğer ki Kablonet'in GPON ile hizmetini alabilirsen kullanabilirsin ama Uydu kablosuyla yani Koaksiyel kablo ile yaparlarsa ben karşıyım değerli hocam. Bir de size güzel bir modem vermeyeceklerdir. Netmaster İnfinity 401 falan verirlerse çok uğraşırsınız. Kablonet'in en iyi modemi Huawei olan modemidir. Bir arkadaşımız kullanıyor idi.

Kablonet'in verdiği Huawei - EG8247W fiber modemi nasıl?

Hatta bizzat konuyu ben açmış bulunuyorum. İsterseniz bahsettiğim huawei cihazına bakabilirsiniz. Eğer ki Türk Telekom Fiber var ise onu kullanabilirsin. Şahsen kullandığım için diyorum. Başlarda çok rahatsızdım. Ama Yurt dışı noktalarıyla alaklıymış. Şimdi yenilediler ve gerçekten iyi durumda.

TürkNet'e başvurumu yapmıştım bir ara. Belgeleri göndermeden önce bir şey sormak için aradığımızda telefonu bile açmadılar. Başvuru esnasında görüşmeniz çok zor. Çok yorabilecek bir internet sağlayıcısı.
Geçen gün ben de Türk Telekom'dan çıktım. Çok fahiş bir fiyat önerdiler 100 Mbps için. Türk Telekom Fiber'den çıktım. Comnet diye bir internet sağlayıcısına geçiş yapıyorum. Türk Telekom Fiber altyapısı üzerinden hizmet verecekler. Şahsen geçiş süreci çok iyi. Müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyorlar. Hatta basit bir problem yaşadık geçen gün. Parasal bir konuydu. Destek üzerinden mesaj gönderdik. Anında yanıtlandı. Hatta yanlış bir anlaşılma oldu diye ilk başta aldıkları ücreti almamayı teklif ettiler. Bizde tamam dedik. Müşteri hizmetleri çok iyi. Anında ulaşabiliyorsunuz. Comnet yeni bir firma ve Peering istatistikleri çok iyi duruyor. Ben zaten şu an diğer geçecek arkadaşları bildirmek amaçlı bir geçiş süreci konusu açtım. Oradan takip edebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı