- Makaleler
- 9
Daha fazla
SOL resmen kazıklamaya çalışıyor. Aslında Türk Telekom gibi Süperonline gibi firmaların pahalı olmasının sebebi bana sorarsanız altyapıyı kendileri yaptığı için böyle oluyor. Alternatif İSS'ler çok bütçe dostu kalıyor yanlarında6 senedir SOL kullanıyordum. Adamlar 94 liraya 24Mbps hızda devam edin dediği anda iptal talebini verdik
Benim altyapım en fazla 100Mbps destekliyor ve kayıplarla en fazla 93Mbps falan alabiliyorum. Özellikle 2 sene 24Mbps kullandıktan sonra hız mükemmel geldi.
Benim Altyapım da 1000 Mbps destekliyor ama herhalde bana mı az gönderiliyor download bilmiyorum ama 93'ün üstüne çıktığını görmüyorum şu günlerde. Bende Türk Telekom'da senelerce 16 mbps ve 24 mbps kullanmış biri olarak geçince epey mükemmel hissettirdi. Ya Oyuna güncelleme geliyor. Mesela 38 Gb güncelleme geldi diyelim. (Geçenlerde R6'ya 38 Gb güncelleme gelmişti) 1 saatte 100 Mbps pakette size 90 Mbps verince 1 saatten kısa sürede oyun güncellenmiş oluyor. Yani inanılmaz. Benim 24 Mbps paketim Saatte 9,5 Gb falan indiriyordu. Durum böyle olunca kaç saat güncellenmesini bekliyordum