Yoksa ne yapacak peki? Uğraşıp duracak, ben işimi riske atmazdım birkaç ay Superonline kullanır sonra turknet'e geçerdim.Her şey olabilir. TurkNet'in kendine ait altyapısı varsa?![]()
Yoksa ne yapacak peki? Uğraşıp duracak, ben işimi riske atmazdım birkaç ay Superonline kullanır sonra turknet'e geçerdim.Her şey olabilir. TurkNet'in kendine ait altyapısı varsa?![]()
vodafoneda burada türk telekom altyapısı kullanıyor sanırsam. heralde tek seçeneğim superonlineTurkcell Superonline. Başka çareniz yok zaten diğer tüm operatörler Türk Telekom'a bağlı. Vodafone var onu da önermem.
hayır istanbul sancaktepe. bende 7 8 yıldır türk telekom fiber kullanıyordum ilk defa başımıza böyle bir şey geldi.Hocam, acaba mevki ankara mı? Bizim burada da 3 Gündür internet yok, halbuki performanstan çok memnundum. Yarın ulusa gideceğim sorgulamaya olay nedir. Ona göre geçebileceğimiz tek şey Turkcell Superonline maalesef.
hocam turknet burada türktelekom altyapısı kullanıyor kendi altyapısıyla ne zaman gelir bilmemTurkNet![]()
Bende Superonline'a geçmeyi düşünüyorum, bakalım yarın 14.30 da gelecekler, eger Turk Telekom geri gelirse, veririm cayma bedelini geçerim geri turk telekoma. İlk önce müdürlüğe ugrayıp bi cevap aramaya calıscagım.vodafoneda burada türk telekom altyapısı kullanıyor sanırsam. heralde tek seçeneğim superonline
hayır istanbul sancaktepe. bende 7 8 yıldır türk telekom fiber kullanıyordum ilk defa başımıza böyle bir şey geldi.
hocam turknet burada türktelekom altyapısı kullanıyor kendi altyapısıyla ne zaman gelir bilmem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.