İnternet hakkında fazla bilgili olmadığımı söyleyerek başlayayım.
GIBIRNet'in G-Net Max'i paketini düşünüyordum ama altyapım desteklemiyor sanırım. Eğer altyapım destekliyorsa şu ikisini gördüm:
Comnet:
GIBIRNet G-Net mega:
Bu da G-Net Max'i:
GIBIRNet'ten sorgulattım, altyapım böyleymiş:
Sanırım @erengore Comnet'ten çok memnun. Ayrıca GIBIRNet ile aramda aşağıdaki sürprizbozana eklediğim resimdeki konuşma geçti. Siz ne düşünüyorsunuz? Neyi önerirsiniz?
Sanırım @erengore Comnet'ten çok memnun. Ayrıca GIBIRNet ile aramda aşağıdaki sürprizbozana eklediğim resimdeki konuşma geçti. Siz ne düşünüyorsunuz? Neyi önerisiniz?
Kötülemek istemem fakat yazım kurallarına dahi dikkat etmeyen ve zamanında müşterilerine hakaret eden bir İSS GIBIRNet. Şu an kullanmış olduğum NetSpeed'i önerebilirim, neredeyse iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
Kötülemek istemem fakat yazım kurallarına dahi dikkat etmeyen ve zamanında müşterilerine hakaret eden bir ISS GIBIRNet. Şu an kullanmış olduğum NetSpeed'i önerebilirim, neredeyse iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
Sanırım @erengore Comnet'ten çok memnun. Ayrıca GIBIRNet ile aramda aşağıdaki sürprizbozana eklediğim resimdeki konuşma geçti. Siz ne düşünüyorsunuz? Neyi önerisiniz?
Comnet ile ilgili ping testleri ekleyebilirim. Şu an Valve sunucusuna iyileştirme çalışmaları yapılıyor sanırım. Türk Telekom ile bağlıyor şu an Valve'ye. Yakında tekrar peering'e devam eder.
Ben Gibiri beğeniyorum şu günlerde. Bence kullanılabilir. Ama yakında fiyat artışına gidecekti sanırım. Comnet şu an fiyat güncellemesi yapmıyor. Comnet de kullanılabilir.
Kötülemek istemem fakat yazım kurallarına dahi dikkat etmeyen ve zamanında müşterilerine hakaret eden bir İSS GIBIRNet. Şu an kullanmış olduğum NetSpeed'i önerebilirim, neredeyse iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum.