ISS önerisi

Hocam bende bir anlasam zaten bu arada yardımınız için teşekkür ediyorum :D
Rica ederim de bu artık gurur meselesi haline geldi :D Birlikte öğrenmeliyiz.

Şimdi size tavsiyem aşağıdaki adreslerden altyapı sorgulaması yapın. Belki Göknetin sitesindeki sorgulamada bir hata olmuştur. Hiçbirinden bir sonuç çıkmazsa modeminizin fotoğrafını atabilir misiniz? "Redbox mı kullanıyorsunuz acaba" diye düşünmeye başladım. Gerçi böyle olsaydı siz belirtirdiniz ama belki unutmuşsunuzdur diye garantiye almak istiyorum.
Eğer Redbox değilse müşteri hizmetlerini arayıp altyapınızın ne olduğunu sorun. Öğrenince altyapınızın durumuna göre İSS aramaya devam edin derim ben.
Aylar önce ben bu işlerden pek anlamazken gerek bu forumdan gerek başka forumlardan birçok kişiyle iletişime geçtim, sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Şimdi ben de vicdani yükümlülüğümü yerine getirmek için forumdaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Öncelikle TT kapsama haritası: Her ne kadar kullanışlı olmasa da doğrudan kendi sitesinden bir bakmak lazım: İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası

Millenicom: TT ve SoL altyapısı kullanır: İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom

Turknet: TT ve kendisine ait olan GibaFiber altyapısı kullanır: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet

Netspeed: TT altyapısı kullanır: Netspeed - Limitsiz Mutluluk

Superonline: Bu adresten kendi altyapısı sorgulanır: Fiber İnternet - TURKCELL SUPERONLINE
Bir ricam olacak buraya telefondan girin, çünkü sitenin mobil versiyonu masaüstü versiyonundan daha kullanışlı.

Bonus olarak bu adresten de TT ve SoL altyapılarını kullanışlı bir biçimde öğrenebilirsiniz: Superonline Altyapı Sorgulama
 
Hocam Superonline sitesine mobilden giriş yaptım ama maalesef hiçbir ISS bana internet veremiyor modemim Tenda teşekkür ederim.
 

Dosya Ekleri

  • 1500x1500_thumb_st02643bl.jpg
    1500x1500_thumb_st02643bl.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 25
Hocam Superonline sitesine mobilden giriş yaptım ama maalesef hiçbir ISS bana internet veremiyor modemim Tenda teşekkür ederim.
Gerçekten ilginç, anlayamadım. Size yardımcı olamıyorum maalesef. En iyisi yetkili kimselerle yüz yüze görüşmenizdir diye düşünüyorum.
İyi akşamlar.
 

Geri
Yukarı