Merhabalar, malum TurkNet artık kompardan dolayı illallah ettirmişti. Şimdi de yaptıkları şu saçma zamdan sonra aboneliğini iptal etme kararı aldım. Sizce hangi İSS'na geçmeliyim?
Merhaba, malum TurkNet artık kompardan dolayı illallah ettirmişti. Şimdi de yaptıkları şu saçma zamdan sonra aboneliğini iptal etme kararı aldım. Sizce hangi ISS'na geçmeliyim?
Merhaba, malum TurkNet artık kompardan dolayı illallah ettirmişti. Şimdi de yaptıkları şu saçma zamdan sonra aboneliğini iptal etme kararı aldım. Sizce hangi ISS'na geçmeliyim?
Forumda son 1 aydır 5-6 konuya Netspeed diye öneride bulundum. Umarım reklamcı olarak adım çıkmaz... Neyse ben, müşteri hizmetlerini beğendiğimden dolayı Netspeed'i öneriyorum. Fiyatı da normal. Çevrenizde Netspeed kullanan biri varsa ondan kod isteyin, hem size hem ona 12 ay boyunca 10TL indirim sağlıyor.
Müşteri desteği anlamında bayağı kötü olduklarını duydum. Eğer altyapıda problem yaşamıyorsanız tercih edebilirsiniz. Fakat sık problem yaşayan biriyseniz, muhatap bulamayabilirsiniz.
Merhabalar, malum TurkNet artık kompardan dolayı illallah ettirmişti. Şimdi de yaptıkları şu saçma zamdan sonra aboneliğini iptal etme kararı aldım. Sizce hangi İSS'na geçmeliyim?
Hocam zamanla diğer ISS'lere de zam gelecektir. Şu anda Netspeed'i önerebilirim. Tabii, her ISS'de olduğu gibi memnun olan da var olmayan da. Bu biraz şans gibi bir şey. Ben şu anda memnunum. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili bence.