ISS önerisi

VDSL-ADLS olmak üzere binada şuan bu alt yapılar mevcut önerebileceğiniz uygun bir internet varmıdır? son zamanlarda biliyorsunuz fiyatlar baya uçtu Ankara/Etimesgut'da ikamet etmekteyim

VDSL-ADLS olmak üzere binada şuan bu alt yapılar mevcut önerebileceğiniz uygun bir internet varmıdır? son zamanlarda biliyorsunuz fiyatlar baya uçtu Ankara/Etimesgut'da ikamet etmekteyim

Eğer iç tesisat, kablo vs. gibi sorunlarınız yoksa Comnet veya Netspeed denilebilir. Forum özelinde netspeed'den daha fazla memnuniyet var. VDSL hizmet veriyor bu 2 firma, ADSL hizmetleri yok maalesef.

Eğer iç tesisat, kablo vs. gibi sorunlarınız yoksa Comnet veya Netspeed denilebilir. Forum özelinde netspeed'den daha fazla memnuniyet var. VDSL hizmet veriyor bu 2 firma, ADSL hizmetleri yok maalesef.
boş port dedikleri ne oluyor bilginiz varsa açıklama yapar mısınız santral mesafe de böyle gösteriyor
Santral Mesafe176 Metre

Boş port yoksa gelip sıfırdan internet bağlayamıyorlar. Mevcut internet kullanımınız var ise rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz.
boş port var yazıyor şuan evde internet var ama süresinin dolmasına 1 2 ay var direkt geçiş yapabilir miyim modem eski ama bir katkısı veyahut zararı olur mu?

Boş port var yazıyor şu an evde internet var ama süresinin dolmasına 1 2 ay var direkt geçiş yapabilir miyim modem eski ama bir katkısı veyahut zararı olur mu?

Sözleşmeniz bitmeden geçiş yaparsanız cayma ücreti ödersiniz.

Fiber internet başvurusu yapacaksanız, Netspeed modem veriyor. Eğer, VDSL internet başvurusu yapacaksanız, kendi modeminizi kullanmanız gerekli. Modemin VDSL desteği var ise yeni modem almanıza gerek yok.

Sözleşmeniz bitmeden geçiş yaparsanız cayma ücreti ödersiniz.

Fiber internet başvurusu yapacaksanız, Netspeed modem veriyor. Eğer, VDSL internet başvurusu yapacaksanız, kendi modeminizi kullanmanız gerekli. Modemin VDSL desteği var ise yeni modem almanıza gerek yok.
Modem VDSL desteği olup olmadığına bakmak istiyorum nerden bakabilirim yardımcı olur musun rica etsem

Şu an mahalleme Superonline altyapısı yeni geldiği için bunu kullanıyorum eve kadar fiber kablo geliyor. Türk Telekom altyapısı varken Millenicom kullandığım dönemler çok sorun yaşadım sürekli kesintiler vs oldu. Netspeed'e geçince rahatlamıştım. Hem daha ucuz hem de taahhüt derdi yoktu. Netspeed öneririm. Aboneliği iptal ettirirken de hiç zorluk çıkarmadılar anında kapatıldı. Mail ile dilekçe gönderdim sabah kesildi internet.

Ben sürekli Netspeed markasını görüyorum hocam, bende iptal ettirip buraya geçicem sanırım.
ETS 2 de bağlanma sorunu yaşarsın müşteri hizmetleri sorunu çözemedi fpn ile giriyorum o da lag oluyor.

Ben Netspeed'den memnun değilim ETS 2 de bağlanma sorunu oldu müşteri hizmetleri sorunu çözemedi fpn ile giriyorum o da lag oluyor. Ve sürekli kopma oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı