ISS önerisi

barannnk

Centipat
Daha fazla  
Selam Türk Telekom kullanıyorum ve internetim acayip yavaş 12 download 0.7 upload var. Değiştirmek istiyorum ve hangi markayı tercih etcegimi bilmiyorum. Bu internete 250TL veriyorum. Millenicom'a baktım 100Mbps download 8upload diyor ve 190TL alınır mı? Ya da bir servis öneriniz var mı TurkNet falan mı almalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-09-09-59-28-663-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-09-09-59-28-663-edit_com.android.chrome.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 27
Selam Türk Telekom kullanıyorum ve internetim acayip yavaş 12 download 0.7 upload var. Değiştirmek istiyorum ve hangi markayı tercih etcegimi bilmiyorum. Bu internete 250TL veriyorum. Millenicom'a baktım 100Mbps download 8upload diyor ve 190TL alınır mı? Ya da bir servis öneriniz var mı TurkNet falan mı almalıyım?
Bana taahütsüz internet ülkemizde mantıklı gelmiyor. Zam geldiği zaman etkilenme durumları falan oluyor. Taahhütlü isterseniz de Vodafone net'e bir bakın derim.

Size öneri, Superonline fiber olsa bile Superonline unutun. "S" harfi bile aklınıza gelmesin.

100 TL daha ucuz;

Bende bu firmaya ayrı sinir oldum. Adamlar yanımızdaki apartmana Fiber getirmiş bizim apartmanda yok. Saçma saçma işler ayrıca attığınız konuyu da biliyorum SOL Fiber'in nedense Ping değerleri yüksek sözde ''Fiber''.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı