ISS önerisi

samet3577

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, TTNET ve TurkNet harici önerebileceğiniz internet var mı uygun fiyatli hızlı?

Hocam Turknet öneririm. Fiyat artışı ne kadar normal olmasa da.

Hocam TurkNet öneririm. Fiyat artışı ne kadar normal olmasa da.

Şu an zaten aboneligim turnet uzerine fakat nakil yaptirdim yaptirdigima pişman oldum bir turlu kurulum yapmadilar bir de aradik acmadiniz gibi şeyleri soyluyorlar halbuki aramadilar 2 defa ayni şey oldu
Alt yapısı ttnet degilmiydi cunku ben turkneteyim alt yapi ttnet bi turlu kurulum yapmadilar

Nerede yaşıyorsun hocam.
Yalovada

Arastiriyorum simdi

Netspeed bakabilirsin.

Baktım 69 mbps destekliyor 75 lik paket yok sanirim 100 mu almam lazım fiyat da uygun 360 musteri temsilcisine telefondan ulasabiliyormuyum birde kesinti kopma durumlari oluyormu ve altyapisi nereye bağlı birde bana davet kodu verirmisin

100 Mbps paket alıp hattını 50ye sabitlettir Türk Telekom altyapısı kullanıyor hocam kopma sorunu genellikle altyapı kaynaklı oluyor altyapın iyiyse sorun yaşamazsın ben kullanmıyorum bu arada.

100 Mbps paket alıp hattını 50ye sabitlettir Türk Telekom altyapısı kullanıyor hocam kopma sorunu genellikle altyapı kaynaklı oluyor altyapın iyiyse sorun yaşamazsın ben kullanmıyorum bu arada.
Altyapinin iyi kotu olduğunu nasıl anlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…