Merhaba, TTNET ve TurkNet harici önerebileceğiniz internet var mı uygun fiyatli hızlı?
Merhaba, TTNET ve TurkNet harici önerebileceğiniz internet var mı uygun fiyatli hızlı?
Hocam TurkNet öneririm. Fiyat artışı ne kadar normal olmasa da.
Alt yapısı ttnet degilmiydi cunku ben turkneteyim alt yapi ttnet bi turlu kurulum yapmadilarMilennicom.
YalovadaNerede yaşıyorsun hocam.
Arastiriyorum simdiNetspeed.
Şu an zaten aboneligim turnet uzerine fakat nakil yaptirdim yaptirdigima pişman oldum bir turlu kurulum yapmadilar bir de aradik acmadiniz gibi şeyleri soyluyorlar halbuki aramadilar 2 defa ayni şey oldu.
Alt yapısı TTNET degil miydi cunku ben turkneteyim altyapı TTNET bir turlu kurulum yapmadilar.
Yalova'da.
Arastiriyorum simdi.
Baktım 69 mbps destekliyor 75 lik paket yok sanirim 100 mu almam lazım fiyat da uygun 360 musteri temsilcisine telefondan ulasabiliyormuyum birde kesinti kopma durumlari oluyormu ve altyapisi nereye bağlı birde bana davet kodu verirmisinNetspeed.
Baktım 69 Mbps destekliyor 75'lik paket yok sanirim 100 mu almam lazım fiyat da uygun 360 musteri temsilcisine telefondan ulasabiliyor muyum bir de kesinti kopma durumlari oluyor mu ve altyapisi nereye bağlı bir de bana davet kodu verir misin?
Altyapinin iyi kotu olduğunu nasıl anlariz100 Mbps paket alıp hattını 50ye sabitlettir Türk Telekom altyapısı kullanıyor hocam kopma sorunu genellikle altyapı kaynaklı oluyor altyapın iyiyse sorun yaşamazsın ben kullanmıyorum bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.