İSS Önerisi

VDSL altyapıya geçtim ama bir sorum var: Birisi bana NetSpeed yurtdışı İP'si kullanıyor bu yüzden oyunlarda sorun çıkarabiliyor demişlerdi bu ne kadar doğru ve ulaşılabilirlik ile sorun çözümü ne kadar iyidir kullananlar bilgi verirse sevinirim. [emoji846]
 
Arkadaşlar bugün saat 10.20 gibi aktivasyon işlemlerim tamamlandı diye mesaj geldi ve kullanıcı adı, şifremi yazmışlar.Ama hala geçiş yaptığım SOL interneti iptal etmemişti.Hemen Netspeed müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım.Onlarda kullanıcı adı ve şifreniz geldiyse gün içerisinde iptal işlemi gerçekleşir dediler.Gerçekten yarım saat felan sonra SOL'den sms geldi.İptal edilmiş olan hizmetinizde kullanılan cihaz ve aksesuarları 10 gün içerisinde teslim edin diye.Bende başta şaşırdım tabi,taahhüt bitmişti ve üstünden birkaç gün geçmişti niye modemi istiyolar diye.(Taahhüt içerisinde iptal etseydim tamam modemi geri vermem gerekli diye düşünüyordum).Daha sonra SOL müşteri hizmetlerini aradım ve durumu izah ettim.Onlarda taahhüt bitsin veya bitmesin verilen cihazlar SOL mülkiyetindedir dediler ve 10 gün içerisinde geri iade etmemi söylediler.Yakında bayi varsa oraya yoksa anlaşmalı oldukları Aras kargo ile ücretsiz bir şekilde yollayabileceğimi söyledi.Bende kargoya gittim ve ürünü kargoladım.
Gelelim Netspeed'e ;Şuan gayet memnunum.AKN yok,taahhüt yok,hız düşümü yok.Kafam rahat.

Yalnız bir sorum olucak.Eski modemi kullanmaya devam ediyorum şuanda.Netspeed'e VDSL talep oluşturdum.Şuan kullandığım modem VDSL destekliyor mu?
Pirelli DRG A226G

4cbcf803c88b9364774e980fb52f55e9.jpg
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün saat 10.20 gibi aktivasyon işlemlerim tamamlandı diye mesaj geldi ve kullanıcı adı, şifremi yazmışlar...


Hocam bende bugün evrakları verdim umarım bir sıkıntı çıkmaz. Türk.net'te çok sıkıntı çektim 1 ay abone oldum toplamda 12 gün internetim gitti :) Netspeed, TT altyapısı kullandığı için bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bu arada ben Türk.net'e faks yolladım işlemler yapılıyor, sizi arayacağız diyorda bu Netspeed erken bağlarsa kullanabilir miyim?
 
Hocam bende bugün evrakları verdim umarım bir sıkıntı çıkmaz. Türk.net'te çok sıkıntı çektim 1 ay abone oldum toplamda 12 gün internetim gitti :) Netspeed, TT altyapısı kullandığı için bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bu arada ben Türk.net'e faks yolladım işlemler yapılıyor, sizi arayacağız diyorda bu Netspeed erken bağlarsa kullanabilir miyim?
Aktivasyon gerçekleştiği anda kullanabilirsin.
 
Benim de evine geçen gün VDSL geldi ama paketten ve modemden dolayı kullanamıyorum. Taahütüm bitti ve Netspeed'e başvuracağım ama altyapım hala daha ADSL gözüküyor, ne yapabilirim acaba?
 
Netspeed Facebook sayfasından bir sorgulat bakalım VDSL alabilir misin?Olmadı benim gibi ilk olarak ADSL kullan,VDSL talebi oluşturdum geldiği anda ona geçiş yapıcam.
 
Online oyunlarda canlı yayın yapabilmek için geçtim ben NetSpeed'e internetim 1 haftadır bağlı fakat ben kullanmaya 1-2 gün oldu başlayalı. Bende ki sorun sadece hız düşüklüğü modemden hat değerlerime baktığımda SNR değerimin düşük olduğu ve alabileceğim maksimum hız değerinin download 13mbit upload 3mbit olarak gözüküyor. Bilgisayarcıya sorduğumda modemin eskiyse ondan kaynaklıdır dedi. Yeni modemle denediğimde tekrardan burayı hortlatırım. Sana tavsiyem NetSpeed'e geçmen iddia edildiği gibi upload hızım 2.80 civarlarında çıkıyor sadece download hızımda sıkıntı var onu da dediğim gibi modemden dolayı olduğunu düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı