ISS onerisi

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
Vodafone Net taahhüdümuz bitmez uzere. Dusuk pingli ISS onerileriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber olmadığı sürece Superonlineye bakma fahiş fiyat ödersin. İlk yıl ucuz gelir ikinci yılda tekrar anlaşma yapmak istediklerinde 2 katına çıkarırlar ayrıca taahhütünün bitişe 1 ay bile kalsa 2500 TL den fazla cayma bedeli ödetirler. Turknet altyapın kaç gösteriyor bilmiyorum ama kullanabiliyorsan Turknet'e geç derim. Turktelekomda da fiberin varsa Turktelekoma geç onun dışında mantıklı değil. Netspeed'e de bakabilirsin. Ama en az pingi Turktelekom ve Turknet de alırsın. Superonline de pingler iyi ama kendi şahsi düşünceme göre Turknet bu konuda en iyisi diyebilirim.

Netspeed.

Hocam bir arkadaşım Kablonet kullanıyor, memnun. Yani Kablonet'in kendi fiber(GPON) altyapısı var ise kullanılır her türlü.

Vallahi hocam fiberi ben kendim bireysel olarak hizmet satsam insanlara ben bile memnun ederim yani, VDSL için konuşuyorum. Kendim Kablonet kullanıyorum ve her gün lanet ediyorum.

Vallahi hocam fiberi ben kendim bireysel olarak hizmet satsam insanlara ben bile memnun ederim yani, VDSL için konuşuyorum. Kendim Kablonet kullanıyorum ve her gün lanet ediyorum.
Bende Kablonet VDSL geçecektim ama vazgeçtim. Netspeed'e geçeceğim sanırım Türk Telekom 600 TL fiyat çıkarıyor yeni sözleşme için VDSL'e bu kadar para vermek bana komik geliyor. Dediğim gibi bence Kablonet'in kendi Fiber altyapısını kullansaydınız muhtemelen memnun kalacaktınız.

Superonline fiber altyapiniz var ise F/P oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…