Roger Taylor
Kilopat
Vodafone Net taahhüdümuz bitmez uzere. Dusuk pingli ISS onerileriniz var mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir arkadaşım Kablonet kullanıyor, memnun. Yani Kablonet'in kendi Fiber(GPON) altyapısı var ise kullanılır her türlü.Kablonet ve Vodafone almayın ne alıyorsanız alın.
Netspeed.
Hocam bir arkadaşım Kablonet kullanıyor, memnun. Yani Kablonet'in kendi fiber(GPON) altyapısı var ise kullanılır her türlü.
Bende Kablonet VDSL geçecektim ama vazgeçtim. Netspeed'e geçeceğim sanırım Türk Telekom 600 TL fiyat çıkarıyor yeni sözleşme için VDSL'e bu kadar para vermek bana komik geliyor. Dediğim gibi bence Kablonet'in kendi Fiber altyapısını kullansaydınız muhtemelen memnun kalacaktınız.Vallahi hocam fiberi ben kendim bireysel olarak hizmet satsam insanlara ben bile memnun ederim yani, VDSL için konuşuyorum. Kendim Kablonet kullanıyorum ve her gün lanet ediyorum.
Bende Kablonet VDSL geçecektim ama vazgeçtim. Netspeed'e geçeceğim sanırım Türk Telekom 600 TL fiyat çıkarıyor yeni sözleşme için VDSL'e bu kadar para vermek bana komik geliyor. Dediğim gibi bence Kablonet'in kendi Fiber altyapısını kullansaydınız muhtemelen memnun kalacaktınız.
Maalesef.Superonline fiber altyapiniz var ise F/P oluyor tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.