ISS tavsiyesi

Müşteri temsilcilerinde vs sorduğumda altyapım iyi görünüyor demişlerdi kablosuz muhtemelen 70-75 alsam yeterli benim için.
Altyapınız iyi görünebilir ama uzaklık çok fazla. Santrale uzaklığım 62 metre ve 83mbit maksimum hızım var. 75 civarı alıyorum kayıp oluyor ister istemez. 70 alırsanız çok iyi yani.

Altyapınız iyi görünebilir ama uzaklık çok fazla. Santrale uzaklığım 62 metre ve 83Mbit maksimum hızım var. 75 civarı alıyorum kayıp oluyor ister istemez. 70 alırsanız çok iyi yani.

Tamamdır o zaman NetSpeed'de kullanacağım seçimimi farklı fikirleri olanlar yazabilir hala acelem yok.

Son düzenleme:
İster istemez kayıp olur da eğer altyapı ve iç tesisat yeniyse bu kayıp minimum hale getirilebilir. Maksimum 76 Mbps verilebileceği söylenmiş. Buna kayıp dahildir. Çünkü hız santrale 100 Mbps olarak gelir. O 100 küsür metrelik mesafede de 24 Mbps kayıp olabilir. Benim tahminim 70+ Mbps alırsınız kablolu bağlantıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…