ISS tavsiyesi

Müşteri temsilcilerinde vs sorduğumda altyapım iyi görünüyor demişlerdi kablosuz muhtemelen 70-75 alsam yeterli benim için.
Altyapınız iyi görünebilir ama uzaklık çok fazla. Santrale uzaklığım 62 metre ve 83mbit maksimum hızım var. 75 civarı alıyorum kayıp oluyor ister istemez. 70 alırsanız çok iyi yani.

Altyapınız iyi görünebilir ama uzaklık çok fazla. Santrale uzaklığım 62 metre ve 83Mbit maksimum hızım var. 75 civarı alıyorum kayıp oluyor ister istemez. 70 alırsanız çok iyi yani.

Tamamdır o zaman NetSpeed'de kullanacağım seçimimi farklı fikirleri olanlar yazabilir hala acelem yok.

Son düzenleme:
İster istemez kayıp olur da eğer altyapı ve iç tesisat yeniyse bu kayıp minimum hale getirilebilir. Maksimum 76 Mbps verilebileceği söylenmiş. Buna kayıp dahildir. Çünkü hız santrale 100 Mbps olarak gelir. O 100 küsür metrelik mesafede de 24 Mbps kayıp olabilir. Benim tahminim 70+ Mbps alırsınız kablolu bağlantıda.
NetSpeed, Türknet ve Millenicom gibi sağlayıcılar Türk Telekom altyapısında çalıştıkları ve online olarak hizmet verdikleri için minimum 5 gün içerisinde internet bağlantınızın açılacağını göz önünde bulundurun. Onun dışında 76 MBit ortalamanın üzerinde fakat santrale uzaklığı 136 metre olmasından ötürü hızınızın 60 MBit değerini geçmeyeceğini düşünüyorum. Onun dışında Türknet'i öneririm. Son zamanlarda gerek hizmet konusunda gerek de müşteri hizmetleri konusunda iyileştirmeler yaptılar. İsmini verdiğim 3 ISS'nın da taahhütsüz paketi olması güzel bence 3 sağlayıcı da ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı