Selam, uzun süre sonra fiyatı dolayısıyla internet operatörüm olan Superonline'ı bırakacağım. Öneriniz olan uygun fiyatlı ve internet hızı açısından mağdur etmeyecek bir operatör var mı? TurkNet alınır mı?
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
Şu anda Merkürnet'in taahhütlü tarifeleri uygun gördüğüm kadarıyla, uzun süreli deneyimlemedim. Bir tanıdığıma bağlattım hat değerlerini vs. kontrol ettiğimde pek bir sıkıntı yok gibiydi ama internette yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim yine de. Şu andaki fiyatları bu şekilde:
10Line, Turbonet gibi küçük firmalar da var uygun fiyatlı ama taahhüt olmadığı için ne zaman zam geleceğini bilemiyorsunuz, hizmet kalitesinden de çok emin olamıyorsunuz. Ben de küçük bir firmadan hizmet alıyorum, mesai saatleri dışında MH ulaşmak çok zor, kesinti olduğunda zaten hiç kimse ulaşamıyor vs. vs. Sizin için internetin ne kadar önemli olduğuna göre kendi tercihinizi yapabilirsiniz. Merkür bana biraz daha kurumsal geldi ama.