ISS'ler sürekli port yok diyorlar

Diablo8448

Femtopat
Katılım
12 Ekim 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar evinizde fiber alt yapısı olup TT olabilir Superonline olabilir benimki TTNET'ti. İnternet bağlatmak istediğinizde size port yok muhabbeti yapıyolarsa portunuz kapalı demektir. Yani binadaki fiber kutusunda port yeri kalmadığından değil port kapalı olduğundan internet bağlatamıyorsunuz. Türk telekoma gidin adamlar hiçbir şey yapmayacaklar sizi oyalicaklar işte başvurunuz oluştu vs. Türk telekoma gidin eve magnet bağlatmak istiyorum deyin. Adam bakacak eve magnet veremiyor. Ama internet isteyince de altyapı yok diyorlar. Orada bir buga giriyor sonra. Tek telefon çekiyor evin adresini söylüyor bitti artık açıktır internetini al devam et.
 
Biz 6 ay beklemiştik. Gerek il müdürlüğüne belirttik gerek aradık. Sonuç çıkmadı. Milletvekiline ulaştık twitter'dan sağolsun ilgilendi hallettik.
 
CEO'ya tweet atın. 2 gün içinde genel müdürlükten arayıp çözüyorlar. Ben öyle yaptım.
 
Binada fiber varsa bu işe yarıyor. Caddedeki şebeke durumumu bilmiyorum. Binanda fiber varsa ve sana port yok diyolarsa magnet almak istiyorum diceksiniz. Ttnet magneti altyapısı olmayan evlere veriyor.
 

Geri
Yukarı