İştah açmak için ne yapmalı?

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
Benim gibi kilo alamayanların en büyük nedeni iştahsızlık, bir ara sipraktin şurup kullanmıştım iştah açıyordu fakat bir zaman sonra açmamaya başladı hem de çok uyku getiriyordu. İştah açmam için ne yapmam lazım? Probiyotik kullanıyorum Omega 3 kullanıyorum fakat yine de o kadar açık değil günde en az 4 5 öğün yemesi gereken biri için, iştah açan bir şurup vs var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Salata ve meyve ye soda iç iştah açar.

Eğer ciddi bir iştah probleminiz varsa doktorlar ile görüşünüz sağlık personellerinden yardım alınız çünkü bu iştahsızlık maalesef ciddi sorunlara sebep olabilir. Fakat internette iştah açma hakkında pek şurup yok.

Eğer ciddi bir iştah probleminiz varsa doktorlar ile görüşünüz sağlık personellerinden yardım alınız çünkü bu iştahsızlık maalesef ciddi sorunlara sebep olabilir. Fakat internette iştah açma hakkında pek şurup yok.

Hocam gittim fakat bir şey yok dediler vitamin değerleri vs normal çıkıyor bir ara D vitamini eksikti ilaç kullandım fakat 1 senedir falan normal çıkıyor onun dışında doktor gainer gibi bir şey vermişti kilo almayı kolaylaştırmak için fakat o da çok pahalıya denk gelmişti ayrıca yaşım da geçtiği için artık alınmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı