T Takkali Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Hocalarım merhaba, spora başlamak istiyorum ama zayıfım. Neredeyse acıkmıyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
Hocalarım merhaba, spora başlamak istiyorum ama zayıfım. Neredeyse acıkmıyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2023 #2 Takkali dedi: Hocalarım merhaba, spora başlamak istiyorum ama zayıfım. Neredeyse acıkmıyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gerekli olan karbonhidrat ve proteini hesaplayarak alabileceğin besinleri milkshake yap. En kolay yolu bu.
Takkali dedi: Hocalarım merhaba, spora başlamak istiyorum ama zayıfım. Neredeyse acıkmıyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gerekli olan karbonhidrat ve proteini hesaplayarak alabileceğin besinleri milkshake yap. En kolay yolu bu.
roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #3 Takkali dedi: Hocalarım merhaba, spora başlamak istiyorum ama zayıfım. Neredeyse acıkmıyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sabah erken uyan öğünlerini arttır ya da bir smoothie makinesi al içine 100gr cici bebe biraz da yulaf ekle üzerine de süt koy karıştır mükemmel bi karbonhidrat karışımıdır ekstradan bişiler daha ekleyebilirsin
Takkali dedi: Hocalarım merhaba, spora başlamak istiyorum ama zayıfım. Neredeyse acıkmıyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sabah erken uyan öğünlerini arttır ya da bir smoothie makinesi al içine 100gr cici bebe biraz da yulaf ekle üzerine de süt koy karıştır mükemmel bi karbonhidrat karışımıdır ekstradan bişiler daha ekleyebilirsin