Arkadaşlar 113.9 ile başladığım diyete 20 günde 103.8 kilo olarak devam ediyorum iştahsızım gün içinde 3-4 litre civarında su tüketiyorum. Bir şey yediğimde pişmanlık duygusu var içimde, hiçbir şey yiyemiyorum. Yanlış anlamayın eski zamanlarda yaşadığım dışlanmak, kötü sözler cidden beni yıprattı. 100 gram kilo aldığımı görsem bile oturup çocuk gibi ağlıyorum, çok stresli hissediyorum, üzerimde sanki bir baskı var, yemek yersem kilo alacağım eski hallerime geleceğim kötü olacağım gibi. Bir yakınımı kaybettiğimde 70 kilo olarak başladığım serüvenime 113 kiloya kadar geldim. Ardından spora başladım, bütün alışkanlıklarımı değiştirdim. Sonrasında yine bir gün kilo aldığımı gördüğümde hiçbir şey yemek gelmedi içimden. Yaklaşık 4 gündür su ve günde 1 elma 1 sebze olarak devam ediyorum. Sizce bu rahatsızlığım nasıl sonuçlanır, ne önerirsiniz bunu yenmem için? Artık psikologa gitmeyi düşünüyorum açıkcası ama çok utangaç bir birey olduğum için içimdekileri nasıl anlatacağımı ve psikolog kişinin beni anlayabileceğini bilmiyorum.
Not: Yemeyi denedim ama bir lokma tavuk eti aldığımda agzıma yuttum 4 çatal yeşillik tükettim ve miğdeme kramplar girmeye başladı. birden tok hissiyatı geldi ve sofradan kalktım cidden zorlasam bile yiyemiyorum saçma gelebileceğini biliyorum ama.

Not: Yemeyi denedim ama bir lokma tavuk eti aldığımda agzıma yuttum 4 çatal yeşillik tükettim ve miğdeme kramplar girmeye başladı. birden tok hissiyatı geldi ve sofradan kalktım cidden zorlasam bile yiyemiyorum saçma gelebileceğini biliyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör: