İstanbul Anadolu Yakası'nda BinBin'in dakikası 1 TL ve açılış ücreti yok

463895

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
3.454
Makaleler
6
Çözümler
35
Yer
İstanbul
1659292090489.png


Normal şartlarda dakikası 1.50 ve açılış ücreti 2 TL. Çok iyi bir kampanya olmuş.
 
Eskişehir'de açılış ücreti hiç yoktu. Dakikası 1,49TL ücretliydi. Bugün mail geldi. Açılış ücreti olmadan son gün diye. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ya kampanyaya denk geldim ya da yeni yeni ücretli olmaya başladı.

Dakikası 1 TL gayet iyi bir fiyat.
 
Çok nadir var herhalde sancaktepe de yaşıyorum her yerde martı var BinBin hiç yok ümraniye de öyle.
Harita zaten biraz dar, Tuzla'da vs. hiç yok. Uygulamadan bakabilirsiniz geçerli olduğu yerlere.
Kulanan arkadaşların cesaretlerine hayranım. Bir çok kaza haberi ve üst komşumun oğlu ölümden dönmesinden dolayı binen kişilere hayranlıkla bakıyorum.
Ben kullandım, 1 kere düştüm o da kendi hatam yüzünden zaten. Kaza kişinin kendisiyle alakalı. 25km/h ile giden bir aletin kazaya katkı oranı çok az. Geçmiş olsun bu arada.
 
Kulanan arkadaşların cesaretlerine hayranım. Bir çok kaza haberi ve üst komşumun oğlu ölümden dönmesinden dolayı binen kişilere hayranlıkla bakıyorum.
İlk binerken baya tereddüt etmiştim ama kullanmaya başladıkça açıkçası diğer motorlu taşıtlara göre daha güvenli geldi.
 
Kulanan arkadaşların cesaretlerine hayranım. Birçok kaza haberi ve üst komşumun oğlu ölümden dönmesinden dolayı binen kişilere hayranlıkla bakıyorum.

Kiralıkların frenleri tutmuyor, lastikleri çok sorunsal, kayıyor ve motoru kontrolsüz şekilde inceleniyor. Kendi şahsıma ait 2 tane scooterim bulunmakta, her türlü güvenlik önlemini alıyorum ve diğerleri gibi sorunlar yaşamıyorum. Frenlerim saniyesinde durduruyor ve üzerine extra ışıklar ve reflektörler bulunmakta.
 

Geri
Yukarı