Merhaba arkadaşlar. İstanbul beylikdüzünde bir ev bulduk. Şu anlık akraba aracılığı ile olduğu için elimizde fotoğraf yok. İstanbul'a gidip görmemiz gerekecek evi ama benim asıl sorum, Beylikdüzü nasıl bir yer? Yaşanılacak bir yer mi? İnsanlar nasıl? İstanbul'un iyi ilçelerinden biri mi? Tam konum olarak ev Beylikdüzü Marmara parkın arkasında kalıyormuş konum olarak çevre olarak ulaşım olarak nasıldır cevaplarsanız sevinirim.
Hocam, şahsen Esenyurt taraflarına yakınsa önermem. Ben E-5'in güney tarafında yaşıyorum. Her ne kadar mülteciler burada da fazla olmasına rağmen daha nezih. Eğer bütçenizin yetebileceği bir yer bulabilirseniz E-5'in güney tarafını araştırabilirsiniz.
Büyükçekmece'de oturuyorum. Beylikdüzü yakın fakat çok gidip gezmedim. Esenyurt SGK'da staj yaparken Beylikdüzü'nden geçiyordum. Yollar güzeldi. En azından benim geçtiğim yerler.
Evlerin talep görüp görmeyeceği hakkında bilgim yok.
Hocam, şahsen Esenyurt taraflarına yakınsa önermem. Ben e-5'in güney tarafında yaşıyorum. Her ne kadar mülteciler burada da fazla olmasına rağmen daha nezih. Eğer bütçenizin yetebileceği bir yer bulabilirseniz e-5'in güney tarafını araştırabilirsiniz.
Güzel yer ama içerisi, özellikle Yaşam Vadisi içinde kendini bilmez yerden bitme kekolar dolu, bunlar bıçak taşır, 50 kişi gezer ve herkese sataşır. Onun dışında güzel yer.