İstanbul bilişim güvenilir mi?

Merhaba ben oradan laptop aldım HP R280 NT ve 7 yıl oldu hala oradan aldığım laptopu seviyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    672,5 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    618,6 KB · Görüntüleme: 31

Üstüne Havale/EFT ile alın kanıtsız bir şekilde paranızı yollarsınız . Şaka bir yana almayın aldırmayın görceğiniz son şey 15 yıl sonra gelen telefonunuz olur.

@looking4toprak hocam sorun yaşamayan tek kişi siz değilsiniz. Binlerce alışveriş yapıp sorun yaşamayan kişiler var ama bir o kadar da sorun yaşayan var. Bir Vatan Bilgisayar, Teknobiyotik, Sinerji gibi değiller. Yazdığım sitelerde de sorun yaşayanlar var ama 100 kişiden birkaçı oluyorsa o sitede 30 kişi oluyor mesela.

Üstüne Havale/EFT ile alın kanıtsız bir şekilde paranızı yollarsınız . Şaka bir yana almayın aldırmayın görceğiniz son şey 15 yıl sonra gelen telefonunuz olur.

Tabiki İstanbul bilişimden telefon almayın zaten yoktur ama ben laptop almıştım ama siz genede telefon almayın oradan.

Biliyorum zaten oradan belirli eşyalar almak lazım çünkü bir sürü kişiyi kazıkladıklarını biliyorum ama iyi bir çalışana denk gelirsen sorun olmuyor tabii ki ne alacağına bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…