Daha fazla
Sakın!
Merhaba ben oradan laptop aldım HP R280 NT ve 7 yıl oldu hala oradan aldığım laptopu seviyorum.
@looking4toprak aradan uzun süre geçmiş. İllaki sorun yaşamayanlar var ama alışveriş yapılmaması gereken bir yer.
Redmi Note 8 Pro almayı düşünüyordum 5-6 siteye baktım ama bunda diğerlerinden çok daha ucuz olduğunu gördüm. Sizce neden olabilir, yardimci olur musunuz?
Almak istediğim ürünün linki:
![]()
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Mavi Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Mavi Cep Telefonu en ucuz fiyat ve ücretsiz kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. REDMINOTE8PRO128GBMAVİ yorumları ve özellikleri, Arka Kamera Çözünürlüğü: 64 MP , Dahili Hafıza: 128 GB , Ekran Boyutu: 6,53 , Mobil Bağlantıwww.istanbulbilisim.com
Üstüne Havale/EFT ile alın kanıtsız bir şekilde paranızı yollarsınız. Şaka bir yana almayın aldırmayın görceğiniz son şey 15 yıl sonra gelen telefonunuz olur.
@looking4toprak hocam sorun yaşamayan tek kişi siz değilsiniz. Binlerce alışveriş yapıp sorun yaşamayan kişiler var ama bir o kadar da sorun yaşayan var. Bir Vatan Bilgisayar, Teknobiyotik, sinerji gibi değiller. Yazdığım sitelerde de sorun yaşayanlar var ama 100 kişiden birkaçı oluyorsa o sitede 30 kişi oluyor mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.