İstanbul Bilişim Para İadesi Yapmıyor

İade elime geçtiğinde siparişi vereli 60 gün iade sürecini başlatalı ise 20 günü geçmişti. Panelden siparişin silinmesi normal. Size tavsiyem 10 iş gününden sonra göndermezlerse bütün kanallardan rahatsız etmeniz. Twitter, instagram’dan yazın, kendi sitelerinden ticket atın, mail adreslerine yazın. muhasebe@istanbulbilisim.com adresine ayrıca mailler atın. Ve sürekli arayın bunlar başka bir şeyden anlamıyorlar.

Valla çok teşekkür ederim bir nebze olsun içimi rahatlattınız 10 günden sonrası kısmet artık buraya dönüşü yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakem heyeti iyi bir şeyde 6-7 ay sürebiliyor...

Sorunun çözülmesine sevindim, normalde faizi ile birlikte alırsın ancak sembolik bir rakamdan öte gitmiyor, bir anlam ifade etmiyor. Seni sokmuş oldukları meşguliyet, zaman kaygı, sinir havli gibi durumlardan ötürü de tazminat ödemeleri gerekiyor aslında.

Sosyal medyada kötüleyebildiğiniz kadar kötüleyin. Sipariş verilen ürünü göndermeyip iadesini icra zoruyla yapmak nedir ya? Bu kadar mı rezil olur bir firma.

Şişli'de çalışıyorum. Çağlayan Metrobüs durağının karşısındaki İstanbul Bilişim mağazası kapanalı 6-7 ay oldu. Aynı dönemde Kadıköy'e de yeni bir mağaza açmışlardı. Onu da kapattılar. Şu an adres olarak Şişli Belediyesi'nin karşısında bir plaza görünüyor. Depo olarak sanırım orası var, emin değilim. Sadece internet alışverişi yapıyorlar ama pek ilgisizler nedense. İlgili olsalar ofise totalde 65 bin TL'lik 2 tane makina alacaktık. Kimseden cevap alamayınca başka yerden aldık.

Arkadaşlar 2. iş gününde para nakit olarak hesaba geçti bilginize.

Indirimmm
Indirimmm
Benim işim
Istanbul bilişim..

Bende ürün almıştım. Para iadesini ise direk mağaza adresine giderek çalışanlardan elden aldım sorunsuz vukuatsız bir şekilde fırçamı atmam da cabası oldu.

7000 TL havale ederek telefon aldım ! Ne yapıcam şimdi, 30 aralıkta almıştım hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…