İstanbul içi bilgisayarcı önerisi

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda birkaç parçadan şüpheleniyorum, en az 850W bir PSU ile sistemimi test etmek durumundayım ve sistemimi başka bir 850W PSU ile test edebilmemin son çaresi olarak cadde bilgisayarcıları kaldı gibi.

İstanbul içi "tecrübe ettiğiniz" ve güvendiğiniz iyi bilgisayarcılar varsa önerir misiniz?

Bunun yerine eğer kenarda paranız varsa Amazon.com.tr satıcısından 850w olan bu güç kaynağını satın alın. Dikkatlice açın ve test edin. Aynı özenle geri paketleyip iade edin.

Bunun yerine eğer kenarda paranız varsa Amazon.com.tr satıcısından 850w olan bu güç kaynağını satın alın. Dikkatlice açın ve test edin. Aynı özenle geri paketleyip iade edin.
Öneriniz için teşekkür ederim, deneme imkânım şu an yok. Mümkünse bilgisayarcılarda veya başka yöntemlerle 850W PSU test edebilmek isterim.

@celilemrednsmnt Öneriniz için tekrardan teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi yaptım ama geri iade etmeyip aynı fiyata arkadaşıma sattım.

Sayenizde bir derdim eksilmiş oldu.

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim, deneme imkânım şu an yok. Mümkünse bilgisayarcılarda veya başka yöntemlerle 850W PSU test edebilmek isterim.

@celilemrednsmnt Öneriniz için tekrardan teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi yaptım ama geri iade etmeyip aynı fiyata arkadaşıma sattım.

Sayenizde bir derdim eksilmiş oldu.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sürekli amazondan alışveriş yapan biri olarak Amazon'un müşteri memnuniyetin tek geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı